1. Ma a Szentföld javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Elsővasárnap révén délután 5-től szentségimádást tartunk a templomban.
  2. Hétfőn este 7-től a képviselőtestület tagjait várom a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től az elsőáldozásra készülők szüleinek szülői találkozója lesz a templomban.
  4. Pénteken, mely egyben elsőpéntek, a karitász csoport tagjai vállalták a keresztút vezetését. Mivel péntek estétől vasárnap délutánig a házaspárok lelkigyakorlatra mennek Leányfalura, ezért a péntek esti házaspárok hittanja elmarad. A havi családos szentségimádást pedig 5-6-ig tartják azok a családok, akik nem mennek a lelkigyakorlatra. Mindenkit szeretettel várnak!
  5. Szombaton az általános iskolás hittanosainkat hívják a hitoktatók játékos délelőtti foglalkozásra ½ 10-től 12-ig, de ezúttal nem a plébániára, hanem az alsó hittanterembe.
  6. A múlt vasárnap véget ért tartós élelmiszergyűjtés során 818 kg adomány gyűlt össze. Ennek egy részét a Karitász még húsvét előtt juttatja el a rászoruló családokhoz, a többi élelmiszert pedig a péntekenként reggel 8 órakor tartott éléelmiszerosztások során fogja apránként szétosztani. Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!
  7. Jövő hét már Virágvasárnap, az Úr szenvedésének vasárnapja. A délelőtti 10 órás szentmise a templomon kívül, a bejáratnál kezdődik barkaszenteléssel, majd ünnepélyes körmenetet tartunk a templom körül Jézus jeruzsálemi bevonulásának emlékére. Aki tud, kérjük hozzon barkát,vagy virágzó ágakat, hogy másoknak is adhassunk belőle. Az ágakat kérjük szombat estig a sekrestyében leadni!
  8. A közelgő húsvétra készülve említjük, hogy a szentsír díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk.
  9. Még lehet a júl. 5-9-ig tartandó bodajki nyári családos táborra jelentkezni! Gyertek kedves családok, hogy megismerhessük egymást!
  10. Idén is felajánlhatjuk adónk 1-1%-át a Magyar Katolikus Egyház, illetve egy alapítvány javára. Tisztelettel kérünk Titeket, hogy adótok egyik 1%-ával támogassátok katolikus egyházunkat. Akár a nulla összegről szóló rendelkezés is rendkívül értékes, mert az állam a nyilatkozók számának arányában ad kiegészítést az Egyháznak. A Püspöki Kar kér mindenkit: annak ellenére, hogy idéntől lehetőség van arra, hogy a NAV által készíttessük el adóbevallásunkat, az 1 %-ról szóló rendelkezési jogunkról ez esetben se mondjunk le. A másik 1%-ot – amennyiben lehetséges – a Katolikus Karitászt támogató alapítványra adhatjátok. Mindkét technikai adatlap a kisasztalról elvihető.