1. Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika kör tartja összejövetelét a felső hittanteremben.
  2. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozókat várom a plébánián. Nagyböjt péntekjein este 6-tól keresztutat járunk templomunkban. Most a képviselőtestület tagjai vállalták a keresztút vezetését. Ez alkalommal szeretettel fogadjuk a Karolina úti kápolna fiataljainak gitáros kórusát, akik Sillye Jenő Keresztútjának előadásával segítenek elmélyíteni bennünk Krisztus szenvedésének átélését.
  3. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig a szalézi animátorok vezetésével ismét játékos foglakozást tartunk az általános iskolások számára a plébánián.
  4. Mától a következő vasárnapig egy héten át ismét tartós élelmiszer gyűjtést tartunk egyházmegyénk templomaiban, így nálunk is. A gyűjtött csomagokat a szentmisék felajánlásakor kérjük az oltár elé hozni. A csomagokat ideiglenesen a Mária oltár előtt helyezzük majd el, és egyházközségünk rászorulói között fogjuk szétosztani.
  5. A Karitász ezentúl péntekenként reggel 8 órakor pékárut és egyéb tartós élelmiszert fog osztani a rászorulóknak a templom oldalában. Várunk mindenkit, akinek segítséget jelent egy kenyér, vagy pár péksütemény. A Karitász várja azon testvérek jelentkezését is, akik rendszeresen vagy alkalmanként segíteni tudnának az adományozásban. A pékáru a Camponában levő Jó Kenyér Pékség felajánlásából származik, plébániára szállítását 4 családos közösség összefogása teszi lehetővé. Már most köszönjük a közreműködők szolgálatát!
  6. A Szt. Mihály Akadémia márc. 21-én, kedden, 18 órai kezdettel Bereczky Zoltán lelkész-tanár előadására hív mindenkit szeretettel "Mennyezetkazettás templomok táblaképeinek leolvasása és az ősképek" címmel a Don Bosco Iskolában.
  7. Már előre jelezzük, hogy május 20-án, szombaton ismét egész napos buszos egyházközségi kirándulásra megyünk Péliföldszentkeresztre. A nap folyamán szentmise, közösségi játékok, beszélgetés, és egy finom bográcsgulyásos ebéd vár minket. A buszra és az ebéd költségeire személyenként 1500 Ft-ot, illetve családonként 3000 Ft-ot kérünk előre befizetni. Aki szándékozik jönni, kérjük, április 2-áig jelezze részvételi szándékát az irodában vagy a sekrestyében a részvételi díj befizetésével! Kérlek titeket, ne várakozzatok a válasszal, mivel a buszt csak a létszám ismeretében tudjuk időben lefoglalni.