1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Nagyböjt péntekjein este 6-tól keresztutat járunk templomunkban. Most a házas hittan házaspárjai vállalták a keresztút vezetését. Az idei tavaszi évadban e hét péntekére esik egésznapos egyházmegyei szentségimádási napunk. Ezen az estén 8 órától ismét az ifjúság dicsőíti az Oltáriszentségben rejtőző Urat a templomban. Mindannyian jöjjünk elidőzni egy kicsit az Úr előtt!
  3. A héten szombaton nagyböjti lelkinapot tartunk egyházközségünk tagjai számára templomunkban. A gyermekes családok esetén a gyermekek külön játékos foglalkozásban részesülnek. A nap 9 órakor kezdődik, a délelőtti program után közösen ebédelünk; kérjük, hogy mindenki gondoskodjon magának ételről és italról. A délutáni program a 3 óra körül kezdődő szombat napi (még nem előesti!) szentmisével zárul. Szeretettel hívlak benneteket, hogy ajándékozzunk az életünkből egy napot Jézusnak! Aki nagylelkűen odaszánja magát, az megtapasztalja az Úr megújító erejét!
  4. Jövő vasárnaptól a következő vasárnapig egy héten át ismét tartós élelmiszer gyűjtést tartunk egyházmegyénk templomaiban, így nálunk is.
  5. Már előre jelezzük, hogy május 20-án, szombaton ismét egész napos buszos egyházközségi kirándulásra megyünk Péliföldszentkeresztre. A nap folyamán szentmise, közösségi játékok, beszélgetés, és egy finom bográcsgulyásos ebéd vár minket. A buszra és az ebéd költségeire személyenként 1500 Ft-ot, illetve családonként 3000 Ft-ot kérünk előre befizetni. Aki szándékozik jönni, kérjük, április 2-áig jelezze részvételi szándékát az irodában vagy a sekrestyében a részvételi díj befizetésével! Kérlek titeket, ne várakozzatok a válasszal, mivel a buszt csak a létszám ismeretében tudjuk időben lefoglalni.