1. Ma délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban.
  2. Hétfőn este ½ 8-tól a képviselő testület tagjait várom a plébánián.
  3. Csütörtökön este 8-tól imaszolgálattal egybekötött karizmatikus imaest lesz az alsó hittanteremben, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  4. Pénteken a bérmálkozók hittanja lesz délután ½ 6-tól a plébánián. Nagyböjt péntekjein este 6-tól keresztutat járunk templomunkban. Most az AKTK tagjai vállalták a keresztút vezetését. Az esti családos szentségimádás a 6-os keresztút miatt 5 órától lesz.
  5. A szombatra tervezett megújulási imaest helyszíne megváltozott; a veresegyházi új Szentlélek templomban lesz este 6-kor. Legközelebb április 22-én tartunk ilyen imaalkamat templomunkban.
  6. Továbbra is kérlek Titeket, hogy ügyeljünk arra, hogy a fűtött párnák ne mozduljanak el a helyükről. Hétköznap az első 2 padtömb első 3 padjában működik csak a padfűtés. Kérlek Titeket, a szentmiséken gyertek előre!
  7. Lassan elkészül az új gyóntatóhelyiség. Péntek óta használatba is vettük. Természetesen az új helységbe is szereltetünk majd gyóntatórácsot, amit a gyónó tetszés szerint ki- vagy behajthat. Tekintsétek meg a szentmisék után ezt a szépen kialakított helységet, mely méltó és a szentségkiszolgáltatásra alkalmasabb körülményeket biztosít!
  8. Március 18-án, szombaton nagyböjti lelkinapot tartunk egyházközségünk tagjai számára templomunkban. A gyermekes családok esetén a gyermekek külön játékos foglalkozásban részesülnek. A nap 9 órakor kezdődik, a délelőtti program után közösen ebédelünk; kérjük, hogy mindenki gondoskodjon magának ételről és italról. A délutáni program a 3 óra körül kezdődő szombat napi (még nem előesti!) szentmisével zárul. Szeretettel hívlak benneteket, hogy ajándékozzunk az életünkből egy napot Jézusnak! Aki nagylelkűen odaszánja magát, az megtapasztalja az Úr megújító erejét!
  9. A katolikus iskolák számára a múlt vasárnapi gyűjtés során 440 ezer Ft-ot adtatok össze. Hálásan köszönöm nagylelkűségteket!