1. Ma délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat. Anyák napja lévén az édesanyákért és papi, valamint szerzetesi hivatásokért ajánljuk fel ezt az imaórát. Adjon az Úr sok erőt az édesanyáknak hivatásuk megéléséhez, és áldja meg őket sokszorosan odaadó és hűséges életükért! Az esti 6 órás szentmise keretén belül pedig felavatjuk új, szolgálatra kész ministránsainkat.
  2. Szerdán este 7-től a katekumenek hittanja lesz a plébánián.
  3. Péntek ½ 6-tól a bérmálkozásra készülőket várom a plébánián. Este 6-tól pedig családos szentségimádás lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  4. Csütörtökön a karizmatikus imacsoport vár mindenkit szeretettel este 8 órától imaszolgálattal egybekötött imaestre az alsó hittanteremben.
  5. Ma lezárjuk a diákonus- illetve papszentelésre szervezett buszra a jelentkezést. Ezért kérem, hogy jelentkezzenek azok, akik a rendelt busszal közösségileg velünk jönnének!
  6. Májusban a Szűzanya tiszteletére minden nap elimádkozzuk a loretói litániát. Hétfőn, kedden, és pénteken a reggeli szentmisék után, szerdán, csütörtökön, szombaton az esti szentmise előtt ¼ órával kezdjük az imádságot.
  7. Várjuk még a nyári bodajki családos táborra a családok jelentkezését. Mivel a tábor – mint nevében is benne van – családos jellegű, ezért kérjük, hogy az elejétől a végéig vegyen részt rajta a család minden tagja. Aki nem tud így eljönni, az inkább a jövő évben kapcsolódjon be a teljes programba, mivel a témák naponként egymásra épülnek