1. Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika kör tartja összejövetelét a felső hittanteremben.
  2. Szerdán este 7-től a képviselőtestület tagjait várom ülésre a plébánián.
  3. Pénteken a bérmálkozók hittanja lesz délután ½ 6-tól a plébánián!
  4. Szombaton a Don Bosco Iskolában a gyermekek farsangja délután 4 órakor kezdődik, Érdemes előbb érkezni, hogy legyen idő átöltözni a gyerekeknek. A Bál kapuit este 7-kor nyitjuk, megnyitó ½ 8-kor. Belépőjegyeket a szentmisék után még árusítunk. Kérjük, hogy a férfiak 1 liter üdítőt, a hölgyek 1 tálca süteményt hozzanak! Az idén is várunk felajánlásokat: sajnos eddig kevés tombolatárgy érkezett. A még érkező tombola felajánlásokat kérjük keddig leadni a plébánián! Várunk még szolgálatra jelentkezőket. Keresünk még kisteherautót, ami pódiumokat szállítani képes. Várjuk továbbá erős fiatalemberek jelentkezését, akik segítenek a pódium ide- illetve visszaszállításában.
  5. Megváltozott a házaspárok lelkigyakorlatának ideje. Az új dátum: ápr. 7. péntek estétől ápr. 9. Virágvasárnap ebédig tart a lelkigyakorlat Leányfalun. Résztvevőként jelentkezni az irodában, a sekrestyében, vagy személyesen Kovács Péteréknél (0630/591-6470) lehet.
  6. A Szent Mihály Akadémia következő előadása a héten kedden este 6-kor kezdődik a Don Bosco Iskolában “Varázslatos Bali” címmel. Egyúttal jelezzük, hogy megkezdődött az idei Honismereti Tábor szervezése. A kárpátaljai gyermekek fogadására, elszállásolására várjuk a segíteni vágyó családok jelentkezését. Bővebb információ a hirdetőtáblán.
  7. Már előre jelezzük, hogy márc. 4-én, szombaton egy 8 km-es espereskerületi közös zarándoklatot szervezünk a budafoki kálváriától az Angeli úti kálváriáig. Indulás reggel 9-től a budafoki Péter-Pál kápolnától.