1. Hétfőn ismét felnőtt hittan lesz este 7-től a plébánián.
  2. Szerdán a felnőtt katekumeneket várjuk hittanra.
  3. Pénteken az ifjúság tart dicsőítő szentségimádást este 8-tól a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig játékos délelőttre hívjuk az általános iskolásokat a plébániára, melyet az animátorok tartanak.
  5. Febr. 25-én, szombaton rendezzük idei farsangi bálunkat a Don Bosco Iskolában. Délután 4-6-ig a gyermekek farsangja lesz “Állatok Noé bárkájában” mottóval. Állatos jelmezeket várunk a gyerekektől. A felnőttek Bálja este 7 órától hajnali ½ 2-ig tart. A 18. életévüket betöltött felnőtteket várjuk erre az alkalomra. A 16 és 18 év közöttiek szülői engedéllyel este 10 óráig maradhatnak. A 12-16 évesek szolgálatvállalás ellenében részt vehetnek 10-ig a bálon. Belépőjegyeket a szentmisék után árusítunk. Kérjük, hogy a férfiak 1 liter üdítőt, a hölgyek 1 tálca süteményt hozzanak! A gyermekfarsang belépője családonként 500 Ft. A bál jegyára fejenként 1000 Ft. Az idén is várunk felajánlásokat: ép és ízléses tombolatárgyakat, cégek felajánlásai reklámértékűek. Továbbá segítő szolgálatokat a büfébe, ruhatárba, kapuba. Várunk kenyérre való krémeket, zöldségeket, felvágottakat. Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett táblázatok kitöltése útján lehet.
  6. Megváltozott a házaspárok lelkigyakorlatának ideje. Az új dátum: ápr. 7. péntek estétől ápr. 9. Virágvasárnap ebédig tart a lelkigyakorlat Leányfalun. Résztvevőként jelentkezni az irodában, a sekrestyében, vagy személyesen Kovács Péteréknél (0630/591-6470) lehet.