1. Ma délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat.
  2. Pénteken várom a bérmálkozókat ½ 6-tól a plébánián. A havonkénti családos szentségimádás alkalma is a héten pénteken este 6-tól 7-ig lesz, melyre minden családot szeretettel várunk.
  3. Febr. 12-én, egy hét múlva vasárnap, az esti 6-os szentmise keretében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét azon idős, vagy beteg testvéreinknek, akik az egyház tanítása szerint arra rászorulnak, a szentgyónást előtte elvégezték, valamint részt vettek holnap, hétfőn a reggeli szentmise utáni, vagy szerdán, az esti 6-os szentmise utáni felkészítésen. Természetesen azok is részesülhetnek a szentségben, akik betegségük folytán nem tudnak a felkészítésen megjelenni, de hozzátartozóik ezt előre jelzik, valamint szentgyónással felkészültek. Szükség esetén autós szállítási segítséget nyújtunk. Kérjük, jelezzétek ezt irodaidőben a plébánián!
  4. Febr. 25-én, szombaton rendezzük idei farsangi bálunkat a Don Bosco Iskolában. Délután 4-6-ig a gyermekek farsangja lesz “Állatok Noé bárkájában” mottóval. Tehát állatos jelmezeket várunk a gyerekektől. A felnőttek Bálja este 7 órától hajnali ½ 2-ig tart. A 18. életévüket betöltött felnőtteket várjuk erre az alkalomra. A 16 és 18 év közöttiek szülői engedéllyel este 10 óráig maradhatnak. Belépőjegyeket e vasárnaptól árusítunk a szentmisék után. Kérjük, hogy a férfiak 1 liter üdítőt, a hölgyek 1 tálca süteményt hozzanak. A gyermekfarsang belépője családonként 500 Ft. A bál jegyára fejenként 1000 Ft. Az idén is várunk felajánlásokat: ép és ízléses tombolatárgyakat, cégek felajánlásai reklámértékűek. Továbbá segítő szolgálatokat a büfébe, ruhatárba, kapuba. Várunk kenyérre való krémeket, zöldségeket, felvágottakat. Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett táblázatok kitöltése útján lehet.
  5. Csütörtök este 8-kor az alsó hittan teremben mindenki számára nyitott karizmatikus imaestet tartunk. Mód lesz rá, hogy közbenjáró imát lehet kérni, igénybe venni. Magyarul, bárki kérhet imát magáért, vagy másért. Nem ritka a gyógyulásért, gyermekáldásért végzett ima. Most is mindenkit szeretettel várunk!