1. Ma Krisztus Király vasárnapján ½ 6-tól együtt elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.
  2. Elsőpéntek lesz a héten, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
  3. Szombaton elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise, az esti szentmise előtt pedig ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért. Ezen a napon, dec. 2-án az AKTK Szent Mihály Akadémiája megemlékezésre hívja a kedves testvéreket a reformáció 500. évfordulója alkalmából. A magyar Biblia Társulat vándorkiállítását délután 5 órakor a Gyékényes u-i Közösségi Házban Becker Norbert ref. lelkész nyitja meg.
  4. Jövő vasárnap, mely már advent első vasárnapja, délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat.
  5. Még mindig várjuk az esetleges hólapátolásban, illetve jégtörésben szolgálók jelentkezését és listára való feliratkozását!
  6. Két hét múlva szombaton, dec- 9-én délelőtt 9-12-ig adventi lelki „fél”napot szervezünk egyházközségünk számára, melyet Varga Zoltán Rózsák terei plébános atya fog tartani. Elmélkedések, kiscsoportos beszélgetés és szentségimádás útján készülhetünk Urunk születésének fogadására. A gyermekeknek külön foglalkozást biztosítunk a délelőtt folyamán. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  7. Közeleg az Advent. Idén a karácsony előtti kilencedben útjára indítjuk a Szentcsalád járást. Aki szívesen befogadja a születendő Jézust otthonába, az jelentkezzen a sekrestyében lévő táblázaton. Az ájtatosság nem titkolt célja a közös imádságon túl az is, hogy akik nem egy közösségbe járnak, azok is megismerkedjenek, kapcsolatba lépjenek egymással, új barátságok szülessenek. Amennyiben a kilenced időtartamánál többen jelentkeznének, úgy értelemszerűen bővülhet a kör, vagyis a kilenced előtt elkezdődhet az ájtatosság.
  8. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulását, régi nevén egyházadót, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is. Mivel egyre nehezebben megoldható a személyes pénzbeszedők szolgálata, így fokozottabban számítunk a testvérek tudatos és felelősségteljes anyagi támogatására. Nagy segítség, ha nem egy összegben tesszük meg felajánlásunkat, hanem havi bontásban, hiszen a plébánia és templom kiadási költségei is így jelentkeznek.