1. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a felső hittanteremben.
  2. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  3. Pénteken nem lesz gyóntatás.
  4. Szombaton délelőtt az általános iskolások játékos délelőttje lesz az animátorok vezetésével az alsó hittanteremben. Az általános iskolás korú ministránsok foglalkozása délután 3-4-ig lesz a templomban. Szintén szombaton országos szentségimádást szerveznek az Eucharisztikus Kongresszusra készülve délután 5-6-ig több helyszínen. Egyházközségünket is regisztráltuk, mint lehetséges helyszínt. A szervezők szeretnék elérni, hogy 20.000 együtt imádkozó készüljön az országban erre a 2020-as eseményre, ezért kérik, hogy aki tud, regisztráljon a honlapunkon is megtalálható címen a neve, email címe, életkora és a választott helyszín megadásával. Minden albertfalvit szeretettel hívok és várok tehát nov. 25-én este 5-6ig szentségimádásra templomunkban! Aki esetleg nem tud regisztrálni, az feliratkozhat a kitett papíron az adatai megadásával. Szombaton az esti gyóntatás elmarad.
  5. Ma van az országos karitász gyűjtés. Perselyadományunkkal a szegényeket támogatjuk. Mindenki nagylelkűen adakozzon! Egyházközségi Karitászunk pedig Erzsébet-napi kenyeret oszt majd és adományt gyűjt a szentmisék után. Köszönjük felajánlásaitokat helyi rászorulóink nevében is!
  6. A téli hónapokra készülve arra kérlek Benneteket, hogy segítsetek a templom körüli esetleges hólapátolásban, illetve jégtörésben! Decembertől február végéig elosztjuk a feladatot azok között, akik a kitett listára majd 3-4 napra feliratkoznak. Aki vállalja a szolgálatot, kérjük, a kora reggeli órákban tegye ezt meg, hogy a nap folyamán közlekedők esetleges balesetét így megelőzhessük! Köszönöm, hogy ezáltal is kimutatjátok, hogy ennek az egyházközségnek a sorsa szívügyetek!
  7. A plébánia közössége továbbra is várja önkéntes kisegítő fényképész jelentkezését.
  8. Közeleg az Advent. Idén a karácsony előtti kilencedben útjára indítjuk a Szentcsalád járást. Aki szívesen befogadja a születendő Jézust otthonába, az jelentkezzen a sekrestyében lévő táblázaton. Az ájtatosság nem titkolt célja a közös imádságon túl az is, hogy akik nem egy közösségbe járnak, azok is megismerkedjenek, kapcsolatba lépjenek egymással, új barátságosok szülessenek. Amennyiben a kilenced időtartamánál többen jelentkeznének, úgy értelemszerűen bővülhet a kör, vagyis a kilenced előtt elkezdődhet az ájtatosság.