1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk!
  3. Szombaton a lelki őröket hívom az esti 6-os szentmisére, majd utána egy találkozóra a templomban.
  4. Jövő vasárnap lesz az országos karitász gyűjtés. Perselyadományunkkal a szegényeket támogatjuk. Mindenki nagylelkűen adakozzon! Egyházközségi Karitászunk pedig Erzsébet-napi kenyeret oszt majd és adományt gyűjt a szentmisék után. Köszönjük felajánlásaitokat helyi rászorulóink nevében is!
  5. A téli hónapokra készülve arra kérlek Benneteket, hogy segítsetek a templom körüli esetleges hólapátolásban, illetve jégtörésben! Mivel ez nem a sekrestyések és a kántor feladata, akik a liturgia előkészítéséért felelősek, ezért kérem a Ti segítségeteket! Decembertől február végéig elosztjuk a feladatot azok között, akik a kitett listára majd 3-4 napra feliratkoznak. Aki vállalja a szolgálatot, kérjük, a kora reggeli órákban tegye ezt meg, hogy a nap folyamán közlekedők esetleges balesetét így megelőzhessük! Köszönöm, hogy ezáltal is kimutatjátok, hogy ennek az egyházközségnek a sorsa szívügyetek!
  6. November 25-én, szombaton országos szentségimádást szerveznek az Eucharisztikus Kongresszusra készülve délután 5-6-ig több helyszínen. Egyházközségünket is regisztráltuk, mint lehetséges helyszínt. A szervezők szeretnék elérni, hogy 20.000 együtt imádkozó készüljön az országban erre a 2020-as eseményre, ezért kérik, hogy aki tud, regisztráljon az Eucharisztikus Kongresszus honlapjára a http://krisztuskiraly.iec2020.hu-n a neve, email címe, életkora és a választott helyszín megadásával. Minden albertfalvit szeretettel hívok és várok tehát nov. 25-én este 5-6ig szentségimádásra templomunkban! Aki esetleg nem tud regisztrálni, az feliratkozhat a kitett papíron az adatai megadásával.
  7. A plébánia közössége fényképészt keres, aki a közösségi eseményeket megörökíti a honlapunk számára. Ezzel tehermentesítenénk Ildikót, aki továbbra is szolgálja közösségünket, de nem tud minden eseményen jelen lenni, hiszen 3 gyermekes családanya. A jelentkezéseket várjuk a sekrestyében vagy a plébánián irodaidőben.