1. Hétfőn este 7-től tartjuk az első felnőtt hittant a plébánián. Közvetlen után 8 órától várjuk azokat a férfiakat alakuló ülésre a plébánián, akik az apaklubban részt kívánnak venni.
  2. Szerdán este 7-től a katekumen csoport tagjait várjuk ugyancsak a plébánián.
  3. Pénteken, Szent Mihály napján van templomunk búcsúnapja. Ezen a napon este 7 órakor tartjuk ünnepi szentmisénket. A szentmise ünnepi szónoka Mazgon Gábor atya, Baross Gábor telepi plébános. A búcsúra való tekintettel a reggeli mise elmarad, szentségkitétellel kezdődik a nap reggel ½ 8-kor. Az esti mise előtt a templom bejáratánál ünnepélyes zászlófelvonással kezdődik az ünnep. Mint ismeretes, teljes búcsút nyerhetünk ezen a napon, ha a szokásos feltételekkel (szentgyónás, szentáldozás, ima a pápa szándékára: Miatyánk, Hiszekegy, Dicsőség) veszünk részt az ünnepen. Igyekezzünk élni e kegyelmekkel, melyeket felajánlhatunk önmagunk vagy mások bűneiért járó ideiglenes büntetések elengedéséért! Másnap, szombaton, gulyásfőzőversennyel egybekötött közösségi nap lesz gyermekprogramokkal és térzenével. Emellett "Magyarország tortája" mintájára keressük "ALBERTFALVA sütijé"-t. Egy-egy teljes tálcasütemènnyel lehet benevezni. A verseny kiírás további részletei illetve a részletes program a hirdetőtáblán és a honlapon olvasható. A nap előkészítéséhez segítők jelentkezését várjuk a sekrestyében és az irodában.
  4. Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat.
  5. Hálásan köszönöm mindazok szolgálatát, akik a villanyszerelési munkálatok után szombaton kitakarították és rendbe tették a templomot, hogy most itt együtt tudjunk ünnepelni. Hétfőn kezdődnek a helyreállítási munkák, mely után ismét szükség lesz a testvérek odaadó segítségére. Keddtől csütörtökig ismét a plébánián tartjuk a szentmiséket, csütörtökön pedig 30 fő jelentkezését várjuk a templom rendbehozatalára, akik az esti mise után ½ 7-től saját felmosó eszközök segítségével vállalják a nagytakarítást, hogy pénteken méltó körülmények között ünnepelhessünk búcsúnkat. Kérem, aki tud jönni, jelezze azt a sekrestyében vagy az irodában!
  6. Idén október 13-án lesz száz éve annak, hogy a Szűzanya utoljára megjelent Fatimában. Ennek emlékére, Szűz Mária tiszteletére a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia országos zarándoklatra buzdítja a híveket. A Mária Rádió és Mária Út, Snell György püspök atya hívására gyalogos zarándoklatot szervez a Fatimai Szűzanya tiszteletére épült Szent István Király Plébániatemplomhoz, melyre sok szeretettel hívják plébániai közösségünket! A zarándoklat a a Bakáts téri Assisi Szent Ferenc-templom elől indul, október 13-án. A zarándokút hossza 12 km. Az induló csoporthoz, az útvonal több pontján tudnak majd csatlakozni a zarándokok. A Rákóczi híd pesti hidfőjénél lévő csatlakozási ponttól az oda érkező zarándokok 10 kilométert tesznek majd meg Soroksár- Újtelepre, a budapesti fatimai szentélybe (1237, Budapest, Szent László utca 149.). Itt kb. 7:30-kor tudnak csatlakozni a zarándokokhoz. Nagyon szép lenne, ha tőlünk is indulhatna egy csoport. Akik zarándokolni készek, kérem, jelentkezzenek a sekrestyében!
  7. Az AKTK okt. 14-én, vasárnap kirándulást szervez Tiszakécske-Nagykőrös úticéllal, szórólap a kisasztalról elvihető.