1. Ma az esti mise után a Gesualdo Kórus ad 20 perces egyházzenei koncertet templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  2. Péntek ½ 6-tól tartjuk a középiskolás korú fiatalok első bérmálkozási felkészítőjét a plébánián.
  3. Ismét szükség lesz a testvérek türelmére, ami a templom megszokott rendjét illeti. Az elektromos fűtés utolsó előtti fázisaként fel kell vezetnünk a karzatra az áramot, melynek következtében a templom oldalfalát meg kell vésetnünk. Az átalakítás, melyet kedd reggel kezdenek el, porral fog járni. Kérem megértéseteket!
  4. Két hét múlva, szeptember 29-én, pénteken, Szent Mihály napján van templomunk búcsúnapja. Ezen a napon este 7 órakor tartjuk ünnepi szentmisénket. A szentmise ünnepi szónoka Mazgon Gábor atya, Baross Gábor telepi plébános. A búcsúra való tekintettel a reggeli mise elmarad, szentségkitétellel kezdődik a nap reggel ½ 8-kor. Az esti mise előtt a templom bejáratánál ünnepélyes zászlófelvonással kezdődik az ünnep. Másnap, szombaton, gulyásfőzőversennyel egybekötött közösségi nap lesz gyermekprogramokkal és térzenével. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható. A nap előkészítéséhez segítők jelentkezését várjuk a sekrestyében és az irodában.
  5. Az AKTK okt. 14-én, szombaton kirándulást szervez Tiszakécske-Nagykőrös úticéllal, szórólap a kisasztalról elvihető.