1. Szerdán este 7-től a családközösségek vezetőit hívom egy évkezdő ismerkedő találkozóra a plébánián, hogy a közösségek egymást tudatosabban hordozva egy közös lelki vonalvezetés mentén haladhassanak ebben az esztendőben.
  2. Csütörtökön délután ½ 5-től lesz a Don Bosco Iskolában az elsőáldozásra készülő gyermekek első hittanja. Este 8 órától pedig együtt járjuk a hagyományos espereskerületi keresztutat, melyet idén egyházközségünk tagjai vezetnek majd. A Péter-Pál templom elől indulunk este 8 órakor, gyertyát mindenki hozzon magával!
  3. Péntek este 7-től tartjuk a gimnazisták első hittanát a plébánián, melyre új tagokat is szeretettel várunk! Este 8-tól pedig az ifjúság tart gitáros dicsőítő szentségimádást a templomban!
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től 12-ig az általános iskolás gyerekek első játékos délelőttjét rendezzük meg a hitoktatók vezetésével a plébánián. Az általános iskolás fiúk ministránsfoglalkozása pedig délután 3-tól 4-ig lesz az also hittanteremben.
  5. Vasárnap az esti mise után a Gesualdo Kórus ad 20 perces egyházzenei koncertet templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  6. A Karitász mostantól egy ládát helyez el a szenteltvíztartó előtt, hogy a testvérek adományaikat: a tartós ( le nem járt, bontatlan) élelmiszert, gyertyát, takarót beletehessék. Kérjük, ha bármikor is van ezekből otthon felesleg, gondoljatok a szegényekre és tegyétek a karitászládába! Akinek pedig szüksége van az ott elhelyezett adományokra, bátran vegye el! Ruhát nem gyűjtünk, mivel nincs hely a tárolásához. A felesleges ruhákat a Karinthy Frigyes úti Karitászközpontba kérjük leadni!