1. A héten elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk el az engesztelésről! Pénteken templomunkban sem reggel, sem délután nem lesz gyóntatás, más templomokban próbáljuk meg a szentgyónást elvégezni! Az elsőszombati reggeli szentmise e héten kivételesen elmarad. Szombaton ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  2. Az AKTK Döngicsélő Nyugdíjas Klubjának szept. 2-i kirándulására, valamint az aug. 21-25-ig gyermekek számára tartandó napközis Csillagtáborra még lehet jelentkezni. Részletek a templomajtóra kifüggesztett plakáton, illetve a honlapon.
  3. A közösség imájába ajánljuk a közelmúltban elhunyt Turcsik György atyát, aki 1999 és 2001 között István atya idején teljesített szolgálatot templomunkban. Odaadó papi szolgálatáért fizessen neki az Úr örök örömmel!
  4. Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, hogy a nyári időszakban az ajtókat ne csukogassák, hanem – amennyiben a szél okozta huzat zavaró lenne – inkább üljenek át egy másik helyre. Amennyiben valakit az tartana esetleg vissza, hogy ha átül máshova, akkor egy másik testvér megszokott helyét elfoglalná, örömmel jelzem, senkinek nem okoz az átüléssel sértést, hiszen senkinek nincs a templomban bérelt helye! A sekrestyések nem véletlenül csinálnak huzatot a templomban, kérem a munkájukat ne akadályozzuk önhatalmú intézkedésekkel!
  5. Aki szeretné, hogy közösségünk számára felépüljön a közösségi ház, attól azt kérem, hogy augusztus hónapban is lelki felajánlásokat vállalva álljon az ügy mellé: imádkozzon el hetente egy teljes rózsafüzért, vagy vegyen részt egy hétköznapi szentmisén akár családosan, amit lélekben erre a szándékra felajánl, vagy hetente ajánljon fel 1 óra szentségimádást péntekenként erre a célra. Kérem, hogy aki erre vállakozik, iratkozzon fel a bejáratnál levő lapok valamelyikén.
  6. A középiskolás és felnőtt ifjúság nomádtábora lesz a héten. Kérlek Titeket, imádkozzatok ifjúságunkért!