1. A héten utoljára még hétfőn, kedden, és pénteken lesznek roráté szentmisék. A szentmisék után együtt elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
  2. Hétfőn a Szt. Mónika közösség tartja összejövetelét este ½ 7-től a felső hittanteremben.
  3. Szerdán az esti szentmise után állítjuk fel a fenyőfákat. Erre a feladatra szolgálatkész testvérek jelentkezését várjuk a sekrestyében! A katekumeneket pedig a fenyőfa állítás után karácsonyváró közös együttlétre várjuk a plébánián.
  4. Csütörtökön a középiskolás és felnőtt ifjúság tart ünnepet előkészítő közös összejövetelt este 7-től a plébánián.
  5. Jövő vasárnap az animátorok vezetésével játékos gyerekfoglalkoztatót tartunk az alsó hittanteremben 12-15 óráig. Délután 15 órától pedig pásztorjátékra hívunk mindenkit szeretettel a templomba! Jövő vasárnap már advent 4. vasárnapja, idén ez lesz egyben az advent utolsó napja. Mivel aznap este már szenteste van, ezért az esti 6-os szentmise idén elmarad! Akik erre a szentmisére szoktak járni vasárnaponként, azok ezen a vasárnapon kivételesen a szombat előesti vagy a vasárnap délelőtti szentmiséken vegyenek részt. Vasárnap éjjelén az éjféli misén már Urunk születését ünnepeljük. Dec. 25-én, hétfőn, Karácsonyra való tekintettel ünnepi miserendet tartunk. Dec. 26-án, Karácsony másnapján délelőtt 10 órakor lesz a szentmise.
  6. A Karitász a szentmisék után karácsonyfa díszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa. Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást.
  7. Egy idős testvérünk számára keresünk valakit, aki őt az Abádi térről a vasárnap reggeli ½ 8-as szentmisére elkísérné. Aki segíteni tud, jelentkezzen a sekrestyében!
  8. Templomunk karácsonyi díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk.
  9. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulását, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is.
  10. Örömmel jelezzük, hogy a pénteki szentségimádási naphoz hasonlóan hétfőn és szerdán is megoldottá vált az egész napos szentségimádás, mely januártól indul. Továbbra is biztatjuk azokat, akik még nem mertek elköteleződni, hogy kedden és csütörtökön a hiányzó helyekre jelentkezve kapcsolódjanak be ebbe a lelki szolgálatba! A hátsó üvegajtón található az aktuális táblázat a meglévő szabad időpontokkal. Jelentkezni Riszterer Zsuzsinál lehet telefonon (0630/235-7732) időpont egyeztetéssel.