1. Adventben minden hétfőn, kedden, és pénteken reggel ½ 7-től roráté szentmisék lesznek, hogy lelki virrasztással is készülhessünk Urunk születésének ünnepére. A szentmisék után együtt elimádkozzuk a reggeli dicséretet.
  2. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  3. Pénteken este 8-tól az ifjúság tart dicsőítő szentségimádást, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  4. Az animátorok jövő szombatra kirándulást szerveznek a gyerekeknek. Reggel 8-kor van az indulás a templom elől, délután 3-ra érkeznek vissza ugyanide a résztvevők. 4 buszjegyet vagy bérletet, illetve ennivalót kell hozni a gyerekeknek. Rossz idő esetén a kirándulás elmarad.
  5. A Karitász jövő vasárnap a szentmisék után karácsonyfa díszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa. Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást.
  6. Templomunk karácsonyi díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk.
  7. Aki még nem fizette be az idei önkéntes egyházi hozzájárulását, régi nevén egyházadót, az a sekrestyében, vagy irodaidőben az irodában megteheti. Természetesen örömmel fogadjuk mindezt csekk útján, vagy átutalás formájában is.
  8. A Lélek indításától vezetve januártól célul tűztük ki, hogy a pénteki szentségimádási naphoz hasonlóan hétfőtől péntekig szentségimádást tartunk templomunkban egész nap imádva az Urata z Oltáriszentségben és lehetőséget adva a környéken élőknek, hogy minden nap betérhessenek a nyitott templomba. Ehhez keresünk és várjuk olyan elkötelezett szívű testvérek jelentkezését, akik vállalják azt, hogy minden héten 1 órára lelkiőr szolgálatot adnak. Nagyon számítunk az idősebb testvérek odaadására, hogy a munkába járós időpontok is lelkiőrre találjanak! A hátsó üvegajtón található az aktuális táblázat a meglévő szabad időpontokkal. Jelentkezni Riszterer Zsuzsinál lehet telefonon (0630/235-7732) időpont egyeztetéssel.
  9. A Don Bosco Iskola takarítót keres azonnali belépéssel. Jelentkezni az Iskolában lehet.