1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk, de ezúttal nem a templomban, hanem a plébánián!
  2. Szerdán nem lesz irodai szolgálat. Megértéseteket köszönjük!
  3. Csütörtökön 18 órakor az AKTK Szent Mihály Akadémiájának keretében Hegedűs Gyula barlangász tart előadást a Don Bosco Iskola 12-es termében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
  4. Szombaton az esti 6-os szentmise keretén belül az új karitász csoport tagjai tesznek ígéretet a szolgálatra. Imádkozzunk értük! Szintén szombaton 14.30-19.00-ig „Az idők jelei„ címmel tartják az idei Szellemi-Lelki Délutánt a Szt. Imre Plébánián a Mindszenty teremben. Mindenkit szeretettel várnak!
  5. Jövő vasárnap tartjuk az országos karitász gyűjtést, és úgyszintén ekkor osztjuk ki az Erzsébet kenyereket, melyekért adományokat is elfogadunk plébániánk rászorulói javára.
  6. Tisztelettel kérjük mindazokat az egyházközségünk területén lakó testvéreket, akik még nem rendezték idei egyházi hozzájárulásukat, hogy fáradjanak be a sekrestyébe vagy irodaidőben a plébániára, hogy ezt megtehessék. Aki csekk útján kívánja ugyanezt megtenni, az hátul, a szenteltvíztartónál talál ehhez elvihető csekket.
  7. A közeledő adventi időszakban a Szentcsalád-járás során szeretettel befogadjuk otthonunkba a születendő Jézust és szüleit. Minden nap két család imádkozik együtt: aki viszi, és aki befogadja a Szentcsaládot. Kérjük, hogy a családok feliratkozás végett jöjjenek be a sekrestyébe! Kérem, hogy lehetőség szerint ne a már ismerős családok társuljanak a közös imára, hogy ezáltal újabb családok is megismerkedhessenek egymással!
  8. Plébániánk egyik munkatársának és lányának váratlanul új albérletet kell találnia. Kérjük, ha valaki tud ebben segíteni, jelezze azt a plébánián vagy a sekrestyében.
  9. A templom és a plébánia körül segédkező Szent József és a Márta kör várja a hozzájuk még szívesen csatlakozókat. Jelentkezés és további információ a megújult honlapon található.
  10. Tisztelettel kérem azoknak a ministráns fiúknak a szüleit, hogy – amennyiben tudnának vállakozni rá – vigyenek haza egy-két ministráns ruhát mosás illetve varrás céljából, hogy a liturgiában használatos ruhák a szolgálathoz méltó módon nézzenek ki!