1. Hétfőn este ½ 7-től várom a testületi tagokat megbeszélésre a plébánián.
  2. Szerdán este 7-től a katekumenek, pénteken ½ 6-tól a bérmálkozók hittanja lesz a plébánián.
  3. Csütörtökön este 8 órától imaszolgálattal egybekötött karizmatikus imaest lesz az alsó hittanteremben. Minden imádkozni vágyót szeretettel hívunk!
  4. Csütörtökön nem lesz irodai szolgálat. Megértéseteket köszönjük!
  5. Minden hónap 2. péntekén – vagyis már ezen a héten is - este 6-7-ig családos szentségimádás lesz templomunkban. Mindenkit – nem csak családosokat – szeretettel várunk!
  6. Szombaton az esti 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően ismét megújulási imaestet tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  7. Tisztelettel kérjük mindazokat az egyházközségünk területén lakó testvéreket, akik még nem rendezték idei egyházi hozzájárulásukat, hogy fáradjanak be a sekrestyébe vagy irodaidőben a plébániára, hogy ezt megtehessék. Aki csekk útján kívánja ugyanezt megtenni, az hátul, a szenteltvíztartónál talál ehhez elvihető csekket.
  8. Lassan közeledik az Advent. Ebben az időszakban a Szentcsalád-járás során szeretettel befogadjuk otthonunkba a születendő Jézust és szüleit. Minden nap két család imádkozik együtt: aki viszi, és aki befogadja a Szentcsaládot. Egy-egy család két estén van együtt a Szentcsaláddal. Így jut nekik hely minden napra családjaink körében. Kitettünk egy dátumos listát, ahová a családok feliratkozhatnak. A választott dátum a fogadás napja. Kérem, jelentkezzetek be a nektek megfelelő időpontra!
  9. A megalakult Szent József és a Márta kör várja a hozzájuk még szívesen csatlakozó híveket. Szándékul tűzték ki, hogy a templom és a plébánia körül adódó feladatokat ellássák. Jelentkezés és további információ a megújult honlapon található.