1. Október a Szűzanya hónapja. A hónapban utoljára most vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-tól imádkozzuk együtt a rózsafüzért.
  2. Továbbra is gyűjtjük a házasság intézményét támogató aláírásokat. Kérjük, hogy személyi számmal, vagy szem. igazolvány számmal kísért aláírásotokat a kis asztalon levő gyűjtőívekre írjátok!
  3. A papírgyűjtést szerdáig meghosszabbítjuk. Még hozhatunk papírt, amit a papírgyűjtő konténerbe kérünk elhelyezni! Köszönöm az eddigi igyekezeteteket!
  4. Szándékunkban áll a liturgián való felolvasás szent szolgálatát még inkább az Úrnak tetsző módon végezni. A felolvasók közössége időnként találkozik majd, ahol úgy gyakorlati, mind pedig lelki útmutatással megerősödve végzi önkéntes szolgálatát. Ezért arra kérjük a felolvasást végzőket, akik továbbra is szeretnének felolvasni, illetve azokat a testvéreket, akik újonnan kapcsolódnának be ebbe a szolgálatba, hogy adják le jelentkezésüket a sekrestyében.
  5. A héten vasárnapra virradóra a téli időszámítás miatt átállítjuk az órát. Ne feledkezzünk el, hogy a szentmisék időpontja ezzel - jóllehet változatlan marad – mégis a mostani időhöz képest 1 órával későbbre tolódik.
  6. Hétfőn és kedden, a hosszú hétvégére illetve az ünnepre való tekintettel nem lesz irodai szolgálat. Megértéseteket köszönjük!
  7. November 1-je, kedd, Mindenszentek napja, parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Templomunkban ezen a napon nem csak reggel 7-kor, hanem este 6 órakor is lesz szentmise. Úgyszintén szerdán, Halottak napján, mely ugyan nem kötelező ünnep, reggel 7-kor és este 6-kor is lesz szentmise.
  8. Elsőpéntek lesz a héten, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Pénteken este ½ 9-től ismét várom a házaspárokat házas hittanra a plébánián.
  9. Elsőszombat révén reggel 7-kor lesz szentmise. Délelőtt ½ 10-12-ig várjuk a hitoktatókkal az általános iskolásokat játékos közösségi délelőttre a plébánián. Délután pedig ¼ 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért.
  10. Két hét múlva, nov. 12-én, szombaton az esti 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően ismét megújulási imaestet tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!