1. Október a Szűzanya hónapja. Minden szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti mise előtt ¼ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  2. Magyar püspökeink támogatásával és biztatására mi is csatlakozunk ahhoz az európai kezdeményezéshez, mely aláírást gyűjt abból a célból, hogy az Unióban erőteljes támadásokat ért házasság és család intézményét megerősítsük. Dec. 10-ig 1 millió aláírást kell gyűjtenünk azoktól, akik a Teremtő akarata szerinti házasságot az egy férfi és egy nő szövetségére épülő intézménynek tartják. Kérjük, hogy személyi számmal, vagy szem. igazolvány számmal kísért aláírásotokat a kis asztalon levő gyűjtőívekre írjátok!
  3. Ismét papírgyűjtést tartunk plébániánkon. Szerdától okt. 29-e szombatig hozhatunk papírt, amit a papírgyűjtő konténerbe kérünk elhelyezni! A gyűjtésből befolyó összeg egyházközségünknek nyújt anyagi támogatást.
  4. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja összejövetelét a felső hittanteremben. Minden édesanyát, kismamát szeretettel várnak!
  5. Pénteken este 8-tól 9-ig a szentségi Jézus előtt énekes dicsőítést tart az ifjúság, melyre mindenkit szeretettel hívnak!
  6. Jövő vasárnap a missziók javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk majd. Kérjük nagylelkű adományaitokat!
  7. Az AKTK szeretettel hív és vár minden érdeklődőt a Szt. Mihály Akadémia őszi előadásaira: holnap, hétfőn este 6-tól az AKH nagytermébe (Gyékényes u. 45-47.), ahol Gyenes Judith, Maléter Pál özvegye emlékezik a 60 éve történt okt-i eseményekre; továbbá Hegedűs Gyula barlangász, barlangkutató 2 előadására, melyek mindkét alkalommal este 6-kor a Don Bosco Iskola 12-es termében kerülnek megrendezésre, először okt. 27-én „Időutazás UAZ-zal – Mongólia”, majd nov. 17-én „Könnycsepp India arcán-Sri Lanka” címmel.
  8. A XXIII. János Szeretetotthon-Központ Okos Gizella Ház kerítésének lefestéséhez keres karitászcsoportunk önkénteseket okt. 22-ére, a szombati jótékonysági napra. Időjárástól függően a munkálatok reggel 9-kor kezdődnek a 1112 Bp. Dayka Gábor u. 102-104. sz. alatt. A segítők a helyszínre menjenek. Aki segiteni tud, kérjük, jelezze azt a sekrestyében, vagy Kónya Zsoltnál (0670/312-5040).