1. Október a Szűzanya hónapja. Minden szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti mise előtt ¼ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  2. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a templomban. Szerdán este pedig a katekumeneket várom este 7-től a plébánián.
  3. Szombaton tartjuk őszi egyházmegyei egész napos szentségimádási napunkat. Idén is, mint tavaly, mindkét egymás utáni napon, pénteken és szombaton együtt lehetünk a Szentségben rejtőző Jézussal. Szombaton reggel 7-től jöhetünk este 10-ig. Kérlek Benneteket, jelentkezzetek szombatra lelki őrnek, mivel még 5 hely üres!
  4. Kérünk benneteket: jelezzétek, ha családotokban, ismerőseitek között van olyan idős és beteg testvér, aki vágyna találkozni Jézussal: áldoztatóink és jómagam is készen állunk arra, hogy elvigyük hozzájuk az Oltáriszentséget!
  5. Csütörtökön este 8 órától az alsó hittanteremben ismét imaszolgálattal egybekötött karizmatikus imaest lesz, melyre minden imádkozni vágyó egyházközségi testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk!
  6. Magyar püspökeink támogatásával és biztatására mi is csatlakozunk ahhoz az európai kezdeményezéshez, mely aláírást gyűjt abból a célból, hogy az Unióban erőteljes támadásokat ért házasság és család intézményét megerősítsük. Dec. 10-ig 1 millió aláírást kell gyűjtenünk azoktól, akik a Teremtő akarata szerinti házasságot az egy férfi és egy nő szövetségére épülő intézménynek tartják. Kérjük, hogy személyi számmal, vagy szem. igazolvány számmal kísért aláírásotokat a kis asztalon levő gyűjtőívekre írjátok!