1. Megújult a plébánia honlapja. A bográcsgulyás főzőversenyre ott lehet regisztrálni keddig, a regisztráltaknak biztosan jut tűzifa, sörpad, kenyér, stb. Az őrangyal szolgálatra is már az új honlapon jeletkezhetünk mint őrangyalok, és mint angyalváró családok.
  2. Hétfőn este 7-től tartjuk az első felnőtt hittant a templomban.
  3. Csütörtökön, Szent Mihály napján van egyházközségünk búcsúja. Az esti szentmise a szokásostól eltérően 7 órakor kezdődik, hogy a munkából hazatérők is részt vehessenek rajta. A szentmise főcelebránsa Dr. Török Csaba atya lesz. A szentmisén a megválasztott, új képviselőtestület tagjai leteszik majd a szolgálatukkal együtt járó fogadalmat. Gyertek, ünnepeljünk együtt! Legyen ez az este közös hálaadás egyházközségünkért!
  4. A búcsút követő közösségi hétvége programjainak lebonyolításához segítséget kérünk leginkább jókedvű fiúk-férfiak személyében favágáshoz, sörpadok, sátrak állításához, pakolásához, közösségi program szervezéséhez. Részletek a hirdetőtáblán. Jelentkezni az egyes feladatokra a plébánián irodaidőben, vagy a sekrestyében lehet. A program szórólapja a hátsó asztalról elvihető.
  5. Elsőszombat lesz a héten. Elsőszombat révén reggel 7-kor is lesz szentmise. Az elsőszombati rózsafüzér délután ¼6-kor kezdődik. A jövő heti elsővasárnapi szentségimádást délután 5 órától tartjuk.
  6. A péntek délutáni gyóntatás időpontja a bérmálkozásra készülők hittanja miatt ½ órával rövidül, vagyis ½5-½6-ig tart.
  7. Október a Szűzanya hónapja. Minden szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap az esti mise előtt ¼6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  8. Jövő héten, szerdán, okt. 5-én ünnepeljük templomunk felszentelésének 75. évfordulóját. Erre a jeles napra meghívtam Snell György püspök atyát, hogy az ünnepi esti 6-os szentmisén legyen közösségünk főcelebránsa, valamint a kerületi atyákat is, hogy együtt adjunk hálát az Úr köztünk levő házáért. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  9. Két hét múlva, okt. 8-án, szombaton délelőtt ½10-től 12-ig hívjuk az általános iskolásokat a hitoktatók által tartott játékos közösségi együttlétre a plébánián! Aznap este pedig az esti 6 órakor kezdődő szentmisében és azt követően megújulási imaest lesz ismét templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel várunk!
  10. Okt. 15-én, szombaton tartjuk őszi egyházmegyei egész napos szentségimádási napunkat. Idén is, mint tavaly, mindkét egymás utáni napon, pénteken és szombaton együtt lehetünk a Szentségben rejtőző Jézussal. Kérlek Benneteket, jelentkezzetek mindkét napra lelki őrnek, illetve éljetek az Úr adta lehetőséggel és gyertek Jézussal együtt lenni!