1. Szeptembertől megváltozott kissé a miserend. A keddi és a szerdai miseidőpont helyet cserélt, vagyis minden hétfőn, kedden, pénteken reggel 7-kor, és minden szerdán, csütörtökön, szombaton este 6-kor vannak a szentmisék. A miserend változás miatt kérjük, hogy aki előzetesen szentmisére adományt fizetett, az jöjjön be egyeztetés végett a sekrestyébe. Természetesen a miserend változással módosult a plébánia félfogadási rendje is, vagyis minden hétfőn, kedden, és pénteken 9-12-ig, valamint minden szerdán és csütörtökön délután 4-től 6-ig várjuk a testvéreket.
  2. Szerdán, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén este 8 órától együtt járjuk a hagyományos espereskerületi keresztutat, melyet az idén Bíboros Főpásztorunk vezet majd, aki végezetül megáldja a felújított Kálváriát. A Péter-Pál templom elől indulunk este 8 órakor, gyertyát mindenki hozzon magával!
  3. Megkezdődtek a Hittanórák. Az Alfa Junior közösségi délutánt már ezen a héten pénteken megtartjuk 17:00 – 18:00 óráig az alsó hittanteremben, a középiskolás hittan pedig szintén indul 19:00 órától pénteken az alsó hittanteremben. A házasok hittanjának első alkalma szintén pénteken lesz este 20:30-tól a plébánián. A többi hittanok időpontja kifüggesztve elolvasható a faliújságon. Ahol még nincs konkrét időpont, azoknál a hittanoknál még türelmeteket kérjük. Kísérjétek mindig figyelemmel az aktuális kiírást!
  4. Ahhoz, hogy a kisgyermekes házaspárok a megjelölt hittanidőpontra el tudjanak jönni, szükség van olyan lelkes, odaadó és felelősségteljes gyermekvigyázókra, akik önkéntes szolgálattal vállalnák a gyermekek felügyeletét arra a 2-3 órára. Őrangyal szolgálat névvel megtalálható lesz a honlapon a jelentkezésre adott felület. Minden segítőkész „angyali lélek” jelentkezését örömmel fogadjuk!
  5. 17-én, szombaton 9:00 órától templom és templomkert takarítást tartunk. Várjuk a segítők jelentkezését!
  6. A heti pénteki szentségimádást az ifi közösség tartja, énekes dicsőítéssel, 20:00 – 21:00 óráig. Mindenkit nagy lelkesedéssel várnak!