- Nyugdíjas Klub zarándok-kirándulást - A héten változik a miserend. - Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad - Aug. 20-án, a délutáni szentmisére vár bennünket a Bíboros
  1. A "Döngicsélő" Nyugdíjas Klub zarándok-kirándulást szervez szept. 3-án Jásd-Mór-Bodajk útvonalra. A részvételi díj 3500 Ft. Részletek a hirdetőtáblán megtalálhatók.
  2. A héten változik a miserend. Hétfőn, aug. 15-én Nagyboldogasszony ünnepe parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. A vasárnap esti 6-os szentmisét nem előesti miseként, hanem vasárnapi szentmiseként mondjuk. Ezen a hétfői napon reggel 7-kor és este 6 órakor is lesz szentmise. A többi napok miseidőpontja is változik. Kedden, csütörtökön reggel 7-kor, szerdán és pénteken este 6-kor lesznek a szentmisék.
  3. A héten a pénteki egész napos szentségimádást megtartjuk, viszont a délutáni gyóntatás elmarad.
  4. Aug. 20-án, szombaton, országalapító Szent István királyunk ünnepén a délutáni szentmisére vár bennünket Bíboros Főpásztorunk a Szent István Bazilikába. E napon nálunk este 6 órakor lesz szentmise, mely már a vasárnap vigíliájaként előesti szentmise lesz.