1. Hétfőtől a reggeli szentmisék ½ 7-kor kezdődnek, vagyis minden hétfőn, kedden és pénteken lesznek roráték, utána elimádkozzuk közösen a reggeli dicséretet.
  2. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk, de nem a templomban, hanem a plébánián.
  3. Elsőpéntek lesz a héten, ne feledkezzünk meg az engesztelésről. A pénteki egész napos szentségimádást többek kifejezett kérésére, valamint a hidegre való tekintettel mostantól a sekrestyében tartjuk. A délutáni gyóntatás helyszínét is áthelyezzük egyenlőre a plébániára. Elsőszombat révén szombaton reggel ½ 7-kor is lesz roráté szentmise. Az elsőszombati rózsafüzér délután ¼ 6-kor kezdődik. Elsővasárnapi szentségimádási óránkat a szokott időben, délután 5-kor kezdjük.
  4. Pénteken este ½ 9-től várom a házaspárokat hittanra a plébánián.
  5. Két hét múlva, dec. 10-én szombaton az esti 6-os szentmisében és azt követően ismét megújulási imaestet tartunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Tisztelettel kérjük mindazokat az egyházközségünk területén lakó testvéreket, akik még nem rendezték idei egyházi hozzájárulásukat, hogy fáradjanak be a sekrestyébe vagy irodaidőben a plébániára, hogy ezt megtehessék. Aki csekk útján kívánja ugyanezt megtenni, az hátul, a szenteltvíztartónál talál ehhez elvihető csekket.
  7. Az adventi Szentcsalád-járásra még lehet jelentkezni.
  8. Adventben szeretnénk a családok lelki felkészülését segíteni. Ezért ebben a megszentelt időben fokozottan ajánljuk a családi közösségben történő esti gyertyagyújtást, hajnali roráté szentmiséket, a szentcsaládjárást, illetve a pénteki szentségimádást is. A gyerekeknek csoki-, TV-, számítógép lemondást, több figyelmességet, segítséget otthon. Még a vasárnapi szentmiséken adott jóságajánlatok is segíthetnek. Mindezek fölemelik a lelket, összeforrasztják a családot, a karácsony lényegére irányítják a figyelmet. A felajánlásokat szeretnénk megjeleníteni is a templomban a Szentcsalád képével. Hétről-hétre színes mozaikokkal közösen kirakjuk a rajzot, mintegy színesítve lelkünket és ünnepünket. Advent vasárnapjain a szentmise előtt lehet a színes darabkákat belehelyezni a tálkába, amit felajánláskor az oltárra teszünk az Úrnak.