1. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a Közösségi Ház nagytermében.
  2. Kedden 18:00-tól lesz az ALFA Forrás klub a közösségi ház nagy hittantermében, mely egyben az idei év utolsó összejövetele. A téli szünet után folytatjuk az ALFA Forrást, továbbra is szeretettel várunk mindenkit, aki beszélgetésre, személyes találkozásra, közösségre vágyik.
  3. Csütörtökön este ½ 8-tól, mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött karizmatikus összejövetelt tart a Karizmatikus közösség a Közösségi Ház kis hittantermében. Mindenkit szeretettel várunk! Ugyanebben az időben egyházközségünk kórusa próbál a nagy hittanteremben.
  4. Szombaton délelőtt ½ 10-től oratórium lesz az általános iskolásoknak a Közösségi Házban.
  5. Szombaton este az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően megújulási imaestet tartunk templomunkban. A dicsőítő imaszolgálattal kísért szentségimádás alatt szentgyónási lehetőséget is biztosítunk. Minden megújulni vágyót szeretettel várunk!
  6. Jövő vasárnap a karitászcsoport a szentmisék után karácsonyfadíszekkel, gyertyákkal várja a kedves testvérek adományait. Kérjük, hogy aki gyertyát, karácsonyfadíszt vásárolna, a vásárlás helyett inkább a rászorulókat támogassa! Az is fogadja szeretettel a Karitász ajándékait, akinek körülményei nem teszik lehetővé az adományozást!
  7. A karácsonyi díszítésre szánt adományokat a sekrestyében lehet leadni.