1. Vasárnap a szentföldi keresztények javára gyűjtünk, és adományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat.
  2. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika kör tartja találkozóját a Közösségi Házban.
  3. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
    Szintén kedden este 6-tól pedig Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban.
  4. Csütörtökön az esti 6 órás szentmise a közösségek miséje lesz. Utána agapét tartunk, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  5. Pénteken délután ¼ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Kelenvölgyi Plébánián
  6. Péntek este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  7. Szombaton délelőtt ½ 10-től az általános iskolások számára Oratórium lesz a Közösségi Házban.
  8. A szentsír díszítésére adományokat a sekrestyében elfogadunk.
  9. Jövő vasárnap már Virágvasárnap, a nagyhét kezdete. Jézus ünnepélyes jeruzsálemi bevonulásának eseményét a délelőtti 10 órás szentmisében barkaszenteléssel és körmenettel ünnepeljük meg. Aki tud, kérjük, hozzon barkákat és virágzó ágakat magának és ha lehet, másoknak is! A 10-es szentmisére a templom előtt gyülekezzünk!
  10. A karitász nagyböjti élelmiszergyűjtésén kb. 1100 kg adomány gyűlt össze. Ennek egy részét a plébánia szegényei között osztja szét a karitász a pénteki élelmiszerosztások alkalmával, a nagyobbik részét pedig a menekültek ellátására ajánlottuk fel. Köszönjük az adományokat! A menekültek átmeneti ellátása a BOK csarnokban történik, ebben a munkában a Karitász is részt vesz. A menekültek ellátására szánt adományokat az Aréna Plázában kihelyezett adománygyűjtő pontra várják. Várják továbbá azon önkéntesek jelentkezését, akik szívesen segítenének az adományok átvételében. A jelentkezéseket az arenakaritaszgyujtopont(at)gmail.com címre kérik megküldeni.