1. Kedden este 6-tól Alfa forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban mindazok számára kortól függetlenül, akik személyes találkozásra, beszélgetésre vágynak.
  2. Csütörtök délelőtt 11-től a babás Szent Mónika kör tartja összejövetelét a Közösségi házban.
  3. Csütörtök este 7:00 - 9:00 óráig nyitott imaestet tart az Új Szív közösség a templomban, a végén beszélgetési lehetősséggel. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Péntek délután 4-től az Alfa Junior várja a felső tagozatosokat a Közösségi Házban, ¼ 5-től pedig a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Kelenvölgyi Plébánián.
  5. Péntek este 6-tól 7-ig családos szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit -nem csak családokat- szeretettel várunk!
  6. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolások számára a Közösségi Házban.
  7. Ezen és a jövő vasárnapon választjuk meg az új Képviselőtestület tagjait. Minden szentmise után a bejáratnál kiosztott, és előre hitelesített szavazólapokon kérjük majd szavazataitokat leadni arra a 8 jelöltre, akit az új Testület tagjává kívántok választani. A Szabályzat szerint azok szavazhatnak, akik egyházközségünket egyházi hozzájárulásukkal rendszeresen támogatják. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy családonként 1 szavazat adható le, illetve egyedülállóként is azok adhatják le szavazatukat, akik rendszeresen fizetik egyházközségi hozzájárulásukat. Kérjük, fejezzétek ki közösségünk iránti felelősségeteket azzal, hogy leadjátok szavazataitokat!