Hálásan köszönjük a szerdai karácsonyfa leszedéskor megjelent lelkes segítők munkáját! 25 fő szorgos munkája eredményeképpen fél óra alatt készen voltunk a feladattal. Jó volt látni ismét a testvéri összetartozás és közösségi felelősségvállalás jelét!

Csütörtökön, február 11-én van a Lourdesi Szűz Mária emléknapja, mely egyben a betegek világnapja. Ezen a napon szoktuk minden évben a betegek szentségét közösségileg kiszolgáltatni. A járványhelyzet miatt azonban ennek az alkalma a helyzet és a szigorításoktól függően későbbre tevődik, melyet időben hirdetni fogunk. Természetesen azokhoz a betegekhez most is házhoz megyünk, akik állapotuk miatt a jelen helyzetben szorulnak rá a szentség felvételére, és ezt ők maguk vagy közvetlen hozzátartozóik kérik.

Pénteken ismét lesz Éterbár, a házaspárok online találkozása – a farsangi időszakra tekintettel a szervezők vidám, játékos alkalommal készülnek. Ez alkalommal mindenkit - nem csak házaspárokat! - szeretettel várunk most pénteken este fél 9-kor! Csatlakozni az alábbi linken lehet majd: https://us02web.zoom.us/j/81229257508?pwd=dzJEYm15eGN4ZnNjdHk0WDlhVjlsdz09&fbclid=IwAR3D3KkgjsoTgONBHLYLhVobh-H8iXH8pJaRGjstdjAR-c5J1ai1Y-r7d6M#success

(Meeting ID: 812 2925 7508, passcode: 036185)

Az augusztus 9-től 13-ig tartandó somogydöröcskei családos táborra, valamint a június 28. és július 1-je között szervezendő általános iskolás gyermekek szigetmonostori hittan táborára várjuk a jelentkezéseket a laci.micko(at)gmail.com email címre.