Szerdán este 7-től a katekumeneket hívjuk hittanra a plébánián.

Hálásan köszönjük a múlt heti úrnapi oltárok készítőinek odaadó és áldozatos munkáját! Segítő igyekezetüknek köszönhetően hosszú idő után ismét tarthattunk körmenetet az Úr dicsőségére! Jó volt megélni ismét a közösségi összefogásnak és imádságos lelkületnek szép összhangját!

Az Eucharisztikus Kongresszusra vonatkozó, kedvezményes áron történő jegyvásárlás határidejét meghosszabbították június 30-ig. Később már kicsit emeltebb áron igényelhetünk jegyet. A tavalyra vásárolt fizetős jegyekről szintén június 30-ig lehet rendelkezni a regisztrációs fiókban. A tavalyra igényelt ingyenes jegyek törlésre kerültek, az idei kongresszusra újat kell igényelni. Aki az albertfalvi csoporthoz szeretne csatlakozni, de ezt még nem tette, a plébánián jelezze ezt személyesen, vagy telefonon irodaidőben. Az önkéntes segítők június 24-ig regisztrálhatnak. 2400 önkéntes már van, de még szükség lenne többre. Az első online képzés már megvolt, a második június 24-én lesz. A programokról és az önkéntességről is minden információ megtalálható a honlapon: iec2020.hu

A közösségi ház adománygyűjtésének aktuális állapota: az adományoknak köszönhetően a mobilfalak, a nagyterem déli árnyékolója, a szintfeltöltés és füvesítés, az alsó hittanterem előtti rész vízelvezetése, a hittantermi szekrény és a konyhabútorok után most már a konyhagépek anyagi fedezete is megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulást a közösség nevében hálás szívvel köszönünk és nagyon bízunk benne, hogy a 2021. szeptember végére tervezett átadásra és szentelésre minél több tervünket sikerül megvalósítanunk. Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!