1. Hétfőn este ½ 7-től a Szt. Mónika közösség tartja összejövetelét az alsó hittanteremben, este ½ 8-tól pedig képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián.
  2. Pénteken délután ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittanja lesz a plébánián, este ½ 9-től pedig a házaspárokat várom hittanra a plébánián.
  3. Aki jónak látja, hogy egyházközségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól január hónapban is azt kérem, hogy imáival és áldozatvállalásaival támogassa meg ezt az ügyet. A felajánlást vállalók a hátsó kis asztalon kitett papírokon iratkozhatnak fel.
  4. Hétfőn elkezdődnek a tetőfelújítás munkálatai. Mivel a munkát nem mi finanszírozzuk, és közbeszerzési eljárásnak kellett megelőznie a folyamatot, sajnos a közbeszerzés révén – tőlünk független és általunk nem befolyásolható okok miatt – a téli időre tolódott a kivitelezés. Kérjük a testvérek megértő és igyekvő hozzáállását! A munkálatok miatt segítőkre van szükségünk, és néhány változásra kell számítsunk: - most vasárnap az esti mise után 25 fő jelentkezését várjuk, hogy a templomot ki tudjuk pakolni, hogy hétfőn elkezdődhessenek a munkák. - ajtónálló szolgálatra keresünk minden hétvégi misére 3 embert, akik mise kezdete előtt ¼ órával eljönnek a templomba és elirányítják az érkezőket a lehetséges ülőhelyekre. A segítők név, email cím és telefonszám megadásával jelentkezzenek a sekrestyében! -lehetőség szerint a családok ne hozzanak babakocsit, hisz a mozgásterünk lényegesen beszűkül majd az állványok miatt - hétfőtől az alsó hittanterembe helyeződik át a szentségimádás , ahol minden hétköznap este 6-ig időzhetünk el az Úr előtt - napközben a szentségimádásra érkezők a sekrestye felől ismét megközelíthetik a mellékhelységet szükség esetén
  5. A héten pénteken a családok tartanak dicsőítő szentségimádást az alsó hittanteremben kivételesen este 6-7-ig.
  6. Plébániai farsangunkat febr. 23-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. Kérjük, hogy mindenki jegyezze fel a naptárába! A részletekkel hamarosan jelentkeznek a szervezők.