1. Ma elsővasárnap révén délután 5-től tartjuk szentségimádási óránkat.
  2. Hétfőn este a Szt. Mónika közösség tartja ez évi utolsó találkozóját, de ezúttal a templomban gyűlnek össze, ahol 3/4 7-től 7 óráig együtt imádkoznak az Oltáriszentségben jelenlévő Jézus előtt. Erre az imaalkalomra mindenkit szertettel várnak! Este ½ 8-tól pedig képviselő-testületi ülést tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Az utolsó házas hittan a hosszú hétvégére való tekintettel elmarad.
  5. Szombaton délelőtt 10-től ½ 12-ig ministráns foglalkozás lesz a sekrestyében, este 8 órától pedig Pünkösd előestéjére való tekintettel pünkösdváró imaestet tartunk a templomban, ahol karizmatikus közösségeink dicsőítéssel és imával kérik a Szentlélek kiáradását ránk, a jelenlévőkre, közösségeinkre és egyházközségünkre. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Az elsőáldozásról képeket a sekrestyében lehet rendelni.
  7. Zoli atyát Bíboros főpásztorunk jún. 15-én, ½ 11-kor az Esztergomi Bazilikában pappá szenteli. Erre a nagy ünnepre közösen megyünk el. A papszentelésre buszt rendelünk, melyre személyenként 1200 Ft-ot kérünk a résztvevőktől a sekrestyében befizetni. Várjuk a jelentkezőket! Este 6-kor pedig Zoli atya nálunk mutatja be első miséjét, mely után egy kis agapéra várunk mindenkit szeretettel! Zoli atya ajándékára pénzadományokat gyűjtünk, melyet a sekrestyében vagy az irodában adhatunk le.
  8. Aki jónak látja, hogy közösségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól azt kérem, hogy június hónapban is imádságaival, áldozatvállalásaival támogassa meg ezt az ügyet. A felajánlók a hátsó kis asztalra kitett papírokon iratkozhatnak fel.