1. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Szombaton ismét világméretű szentségimádást lesz, melybe egyházközségileg mi is bekapcsolódunk. Délután 4-től 6-ig tart majd az alkalom, melyet a 6 órás szentmisével zárunk. Kérem, hogy aki tud, regisztráljon a honlapon vagy a Facebookon! Hirdetjük továbbá, hogy hétfőtől aug. 31-ig a szentségimádás nyári menetrend szerint működik, vagyis minden hétfőn-szerdán-pénteken reggel ½ 8-tól eset 8-ig lesz szentségimádás.
  3. Vasárnap az Oltáriszentség ünnepe lesz, Úrnapja. Úrnapján a körmenet miatt megváltozik a délelőtti miserend. A ½ 8-as szentmise után 10 óra helyett 9 órakor kezdődik a következő szentmise, majd közvetlen utána tartjuk a körmenetet. Kérem, hogy akik az oltárokat szokták díszíteni, idén is vállalják azokat. Azonban 2 oltár díszítése még nincs megoldva, új szolgálattevőkre vár. Kérem, aki tud vállalkozni, jelentkezzen! Az oltárok díszítésére virágokat, illetve adományokat köszönettel elfogadunk!
  4. Pista bácsi jelezte, hogy kora előrehaladtával már nem tudja tovább vállalni az újságok elhozatalát. Hálásan köszönjük hosszú éveken át nyújtott áldozatos és hűséges szolgálatát, és azt, hogy a keresztény híreket házhoz hozta nekünk! Szívből kívánjuk az Úr áldását életére! Egyúttal kérem, hogy jelentkezzen az, aki vállani tudná, hogy hetente elhozza az újságokat a Ferenciek teréről!
  5. Az irodai ügyelet rendje mostantól úgy módosul, hogy hétfőn, kedden, szerdán, és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig, csütörtökön pedig délután 4-től 7-ig lesz félfogadás.