1. Holnap, Pünköshétfőn a munkaszüneti napra való tekintettel reggel 8 órakor lesz a szentmise. Ezen a napon a szentségimádás értelemszerűen a szentmise után kezdődik ½ 9-től, és este 8-ig tart.
  2. Kedden este ½ 8-tól Apaklub lesz az alsó hittanteremben. Az apák 8-tól a templomban tartanak egy ¾ órás dicsőítést.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk évzáró alkalomra a plébánián.
  4. Pénteken este 6-tól családos szentségimádás lesz a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szombaton együtt megyünk Zoli atya esztergomi papszentelésére. Reggel 8-kor gyülekezünk a templom előtt, a busz ½ 9-kor indul. A papszentelés után rögtön indulunk vissza a busszal. Este 6-kor pedig Zoli atya nálunk mutatja be első miséjét, mely után egy kis agapéra várunk mindenkit szeretettel! Zoli atya ajándékára pénzadomány okat gyűjtünk, melyet a sekrestyében vagy az irodában adhatunk le. Kérjük, hogy aki tud, hozzon süteményt az agapéra, amit 5-től átvesznek az alsó hittanteremben!
  6. Jövő vasárnap tartjuk a Te Deumot, vagyis a reggeli 10 órás szentmisében adunk hálát tanuló ifjúságunkkal az év kegyelmeiért.
  7. A megrendelt elsőáldozási képek a sekrestyében átvehetők.
  8. Két hét múlva, jún. 22-én szombaton ismét világméretű szentségimádást lesz, melybe mi is egyházközségileg bekapcsolódunk. Délután 4-től 6-ig tart majd az alkalom, melyet a 6 órás szentmisével zárunk. Kérem, hogy aki tud, regisztráljon a honlapon vagy a Facebookon! Hirdetjük továbbá, hogy jún. 17-től aug. 31-ig a szentségimádás nyári menetrend szerint működik, vagyis minden hétfőn-szerdán-pénteken reggel ½ 8-tól eset 8-ig lesz szentségimádás. Jelezzük, hogy a szentségi őrségben még 4 hely szabadon vár betöltésre! Kérem, aki tudna vállalkozni, jelentkezzen Riszterer Zsuzsinál!
  9. Örömmel közlöm a kedves testvérekkel, hogy idén ünneplempappá szentelésem 25. évforduló ját. Ez alkalommal hálaadó szentmisét mutatok be szentelésem évfordulóján és helyszínén 2019. június 25-én este 6 órakor a Szent István Bazilikában, melyre egyházközségünkből is mindenkit szeretettel hívok és várok!A szentmise után egy kis agapéra hívom a jelenlévőket a Bazilika felső hittantermében. Esetlegesen felmerülő kérdések, illetve információk ügyében keressétek Jácinta nővért a 06 30/ 4585659-es telefonszámon.