1. Mától egy héten át hozhatjuk tartós élelmiszer adományainkat a szentmisékre, melyeket a helyi karitász fog átvenni és a rászorulókhoz eljuttatni.
  2. Hétfőn Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe van. Este 7-től ismét felnőtt hittan t tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken este 7-től keresztutat járunk templomunkban.
  5. Szombaton délelőtt a ministránsok a Magyar Szentek Plébániájára látogatnak el. Indulás ¾ 10-kor a templom elől. Az idén elsőáldozók pedig 9-től első szentgyónásukat végzik el a templomban.
  6. Idén nyáron is szervezünk hittantábort az általános iskolásoknak július 2-5. között Kemencén, a Börzsönyben. Várjuk az 1. osztálytól a 8. osztályosokig a gyerekek jelentkezését. Jelentkezési lapokat a hátsó kis asztalról vihetünk magunkkal. A jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg 5000 Ft előleget is kérünk befizetni.
  7. Az AKTK újabb előadásra hív bennünket márc. 26-án, este 6 órától a Don Bosco Iskolába, ahol „A magyar szótárkiadás története a kézírásos szójegyzékektől a nyomtatott szótárakon át az internetes szótárakig” címmel tart előadást Kiss Gábor. Mindenkit szeretettel várnak!
  8. A templom húsvéti díszítésére adományokat köszönettel elfogadunk!
  9. Mint azt láthatjuk, a templomon belüli munkálatok a végéhez érnek, lassan minden állvány kikerül a templomból. Kérlek Benneteket, szóljatok azoknak a testvéreknek, akik a szükségállapot miatt a hozzájuk közel eső templomba mentek szentmisére, amíg az építkezés tart, hogy ismét visszajöhetnek.