1. Ma országos gyűjtés van a missziók javára. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
  2. Október a Szűzanya hónapja , ezért minden esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  3. Kedden az Apaklub tagjai keresztutat járnak Budafokon. Találkozó a sekrestye előtt este 8-kor.
  4. Szerdán az ünnepre való tekintettel az esti 6-os szentmise helyett reggel 8 órakor lesz szentmise, és a katekumenek hittana iselmarad. Ezen a szerdán, valamint a következő hét szerdáján az ovis hittan elmarad . Legközelebb nov. 6-án lesz ismét ovis hittan.
  5. Péntekena délutáni gyóntatás elmarad. ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom hittanra a plébánián.
  6. Szombatonaz őszi szünetre való tekintettel a ministráns foglalkozás elmarad.
  7. A Karitász múlt vasárnapi gyűjtésén 2 tonna ruha, cipő és játék gyűlt össze a sarkadi szegények javára. Köszönjük szépen az adományokat! A gyűjtés lezárult, ezért kérjük a híveket, hogy ne hozzanak több ruhát, azt nem tudjuk fogadni! Várhatóan jövő ősszel lesz a következő ruhagyűjtés, ezt időben meg fogjuk hirdetni. Hálásan köszönjük továbbá azok segítségét, akik a gyors kérésre készséggel reagáltak és szerdán este segítettek a később szállítandó csomagok áthelyezésében. Szép volt látni a közösségi összetartást és jó volt megélni a keresztényi lelkületet!
  8. A templom bejáratának bal oldalán az üveges vitrinben folyamatosan frissítjük a NEK kongresszusi híreit. Kérjük a híveket, tekintsenek időközönként rá!