1. Október a Szűzanya hónapja , ezért minden esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  2. A mai elsővasárnapi szentségimádás t délután 5 órakor tartjuk.
  3. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tagjai tartják összejövetelüket az alsó hittanteremben, ½ 8-tól pedig képviselő testületi ülés t tartunk a plébánián.
  4. Kedden, Magyarok Nagyasszonya főünnepén este 8-tól az Apaklub várja tagjait az alsó hittanteremben.
  5. Szerdán délután 5-től ovis hittan t tartunk a felső hittanteremben, az esti szentmise után 7-től pedig a katekumenek hittana lesz a plébánián.
  6. Pénteken½ 6-tól a bérmálkozásra készülő gimnazista fiatalokat várjuk hittanra a plébánián, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban, melyre mindenkit – nem csak családosokat - szeretettel várunk!
  7. Szombaton 10-től ministráns foglalkozás t tartunk a sekrestyében. A szombat esti gyóntatás elmarad .
  8. Jövő vasárnap reggel 7 és este 8 óra között adománygyűjtést szervezünk templomunk alsó hittantermében. A gyűjtés keretében jó állapotú gyermek és felnőtt ruhát, cipőt, hiánytalan játékokat gyűjtünk. Az adományokat a Békés megyei Sarkadra szállítjuk, ahol a helyi karitászcsoport fogja Karácsony előtt szétosztani a környékbeli rászorulók között. A megadott időn kívül érkező adományokat nem tudjuk átvenni, és kérem, ne tegyük le az ajtó elé sem!
  9. Megkezdődött az online regisztráció a 2020-as eucharisztikus kongresszus eseményeire, többek között az elsőáldozással egybekötött nyitó szentmisére is. Információk és regisztráció a kongresszus honlapján (www.iec2020.hu)