1. Ma délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat a templomban.
  2. Hétfőn este ½ 8-tól képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től az elsőáldozók szüleit hívjuk szülői találkozó a plébánián.
  4. Pénteken este 6-tól 7-ig családos szentségimádás lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk! Este 7-től pedig keresztutat járunk templomunkban.
  5. Az AKTK Szent Mihály Akadémiája szervezésében, „Világ-kép-nyelv-lélek” címmel előadásra hív minket, mely márc. 12-én, hétfőn, a Don Bosco iskolában este 6 órakor kezdődik. Az előadók Kiss Gábor és Kiss István Didák tetsvér.
  6. A július 16. és 19. között tartandó gyerek hittantáborra még várjuk a jelentkezéseket! A jelentkezési lapok a hátsó kisasztalról elvihetők. Kérjük, a jelentkezéseteket minél előbb tegyétek meg!
  7. Idén is felajánlhatjuk adónk 1-1%-át a Magyar Katolikus Egyház, illetve - amennyiben lehetséges – a Katolikus Karitászt támogató alapítvány javára. Mindkét technikai adatlap a kisasztalról elvihető.
  8. Mától jövő vasárnapig tart a karitász nagyböjti élelmiszergyűjtése. Kérjük, hogy tartós élelmiszer adományaitokat hozzátok előre a szentmisék alkalmával a felajánláskor!
  9. Március 17-én, szombaton tartjuk tavaszi egyházmegyei szentségimádási napunkat. Kérlek Benneteket, jelentkezzetek lelkiőrnek! Az esti szentmise után este 7-től az OST Közösség és az Eucharist Együttes szervezésében dicsőítő szentségimádással zárjuk ezt a napot, melyen Molnár Zsolt veresegyházi plébános atya tesz tanúságot az Oltáriszentséggel való kapcsolatáról. A zenés dicsőítés alatt gyóntatási lehetőséget is biztosítunk! Más plébániákról is érkeznek majd hozzánk erre az alkalomra. Mindenkit szeretettel várunk plébániánkról is!
  10. Aki fontosnak tartja, hogy Albertfalván Közösségi Ház épüljön, kérem, hogy március hónapban is imáival és áldozatvállalásával támogassa meg ezt az ügyet! A hátsó kisasztalon kitett papíron iratkozzanak fel az áldozatot vállalók!