1. Húsvétvasárnap a délelőtti 10 órás szentmise végén tartjuk az ünnepi feltámadási körmenetet, amikor fényes nappal a világ előtt is tanúságot teszünk a feltámadott Jézusba vetett hitünkről és örömünkről. A reggeli ½ 8-as és az esti szentmisén megszenteljük a hozott ételeket. Elsővasárnap révén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban.
  2. Húsvéthétfőn reggel ½ 8-kor lesz a szentmise. A nyolcad többi napján a megszokott időben lesznek a szentmisék.
  3. Szerdán este 7 órától az elsőáldozók szüleinek találkozója lesz a plébánián.
  4. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg hálát adni e napon az Úr irgalmas szeretetéért!
  5. Szombaton - bár elsőszombat – a szokásos reggeli szentmise most elmarad! Az esti szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  6. Jövő vasárnap már az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Délután 3 órakor az irgalmasság órájában a szentségi Jézus előtt imaórát tartunk templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  7. Már előre jelezzük, hogy júnus 2-án, szombaton ismét egész napos buszos egyházközségi kirándulásra megyünk Péliföldszentkeresztre. A nap folyamán szentmise, közösségi játékok, beszélgetés, és egy finom bográcsgulyásos ebéd vár minket. Érkezés legkésőbb 7 órára a templom elé. A busz költségeire személyenként 2000 Ft-ot, illetve családonként 4000 Ft-ot kérünk előre befizetni. Aki szándékozik jönni, kérjük, május 1-ig jelezze részvételi szándékát az irodában vagy a sekrestyében a részvételi díj befizetésével! Kérlek titeket, ne várakozzatok a válasszal, mivel a buszt csak a létszám ismeretében tudjuk időben lefoglalni!
  8. Megjelent plébániai újságunk, az Egyházközségi Levél húsvéti száma. Minden családba vigyünk egy példánnyal!
  9. Hálásan köszönöm mindazok szolgálatát, akik az elmúlt szent napokon odaadó és áldozatos munkájukkal széppé tették liturgiánkat, templomunkat. Jó volt megtapasztalni ezekben a napokban a hitből fakadó szeretet jeleit közösségünkben! A feltámadott Úr töltse el jelenlétével szíveteket örömmel! Egyházközségünk minden tagjának és családjának kegyelmekben gazdag, áldott húsvéti ünnepeket kívánok!