1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk a plébánián.
  3. Pénteken ½ 6-tól 7-ig a bérmálkozásra készülő fiatalok hittanja lesz a plébánián.
  4. Szombaton délelőtt 10-től a ministráns fiúk foglalkozása lesz a templomban, ½ 10-től délig pedig az általános iskolás korú gyerekeknek tartanak az animátorok játékos foglalkozást az alsó hittanteremben. Az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően pedig ismét megújulási imaestet tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  5. Jövő vasárnap a 11 órás szentmise keretében Snell György püspök atya megbérmálja bérmálandóinkat. Mivel ez a szentmise kivételesen beiktatott, a miserend úgy módosul, hogy a 10 órás szentmise 9-kor kezdődik majd.
  6. A június 2-án, rendezendő egész napos buszos egyházközségi kirándulásra várjuk a jelentkezéseket a részvételi díj befizetésével!
  7. Örömmel közöljük, hogy június 9-én, szombaton délelőtt ½ 11-kor az Esztergomi Bazilikában Bíboros Főpásztorunk pappá szenteli Szivák Tamás diakónus atyát. Az örömteli eseményre közösen szeretnénk elzarándokolni, ezért buszt rendelünk a templom elé. Kérem, a velünk utazni vágyók jelezzék részvételi szándékukat 2000 Ft előleg befizetésével a sekrestyében!