1. Pénteken este 8-tól 9-ig a fiatalok dicsőítő szentségimádást tartanak a templomban.
  2. Két hét múlva, április 28-án, szombaton az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően ismét megújulási imaest et tartunk templomunkban. Minden megújulni vágyót szeretettel hívunk és várunk!
  3. Két hét múlva, április 29-én, vasárnap a 11 órás szentmise keretében Snell György püspök atya megbármálja bérmálandóinkat. Mivel ez a szentmise kivételesen beiktatott, a miserend úgy módosul, hogy a 10 órás szentmise 9-kor kezdődik majd.
  4. Az AKTK az idei, immár kilencedik Honismereti Tábor ához vendéglátó családokat keres a kárpátaljai gyerekek fogadásá hoz. Kérjük a vállalkozó családokat, hogy jelentkezzenek az AKTK bármelyik választmányi tagjánál az elérhetőségük (e-mail, telefonszám) megadásával. A táborról az érdeklődőknek részletes ismeretekkel szolgál Kellner Dénesné vagy Kristóf József. Ezt a felhívást közzétesszük a honlapunkon is. Bíztatunk mindenkit, mert jónak lenni jó és mert az első szülői értekezletet is hamarosan megtartja az AKTK a jelentkezőknek!
  5. A júnus 2-án, szombaton rendezendő egész napos buszos egyházközségi kirándulás ra várjuk a jelentkezéseket a részvételi díj befizetésével! Kérlek titeket, ne várakozzatok a válasszal, mivel a buszt csak a létszám ismeretében tudjuk időben lefoglalni!