1. Ma az Isteni Irgalmasság vasárnapja van. Délután 3 órakor az irgalmasság órájában a szentségi Jézus előtt imaórát tartunk templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  2. Hétfőn a felnőtt hittan elmarad!
  3. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a plébánián.
  4. Szerdán este 7 órától a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  5. Pénteken ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalok hittanja lesz a plébánián, este 6-tól 7-ig pedig családos szentségimádást tartunk a templomban.
  6. Szombaton reggel 9-től az elsőáldozók első szentgyónást végeznek a templomban. A ministráns fiúk foglalkozása pedig délután 3-tól 4-ig léesz a plébánián.
  7. Megjelent a Karitász országos terjesztésű, Adásidő című lapjának húsvéti száma, melynek egyik cikke az albertfalvi karitászcsoport működéséről szól. A lap a bejárat előtti asztalról elvihető.
  8. Az AKTK az idei, immár kilencedik Honismereti Táborához vendéglátó családokat keres a kárpátaljai gyerekek fogadásához.Kérjük a vállalkozó családokat, hogy jelentkezzenek az AKTK bármelyik választmányi tagjánál az elérhetőségük (e-mail, telefonszám) megadásával. A táborról az érdeklődőknek részletes ismeretekkel szolgál Kellner Dénesné vagy Kristóf József. Ezt a felhívást közzétesszük a honlapunkon is. Bíztatunk mindenkit, mert jónak lenni jó és mert az első szülői értekezletet is hamarosan megtartja az AKTK a jelentkezőknek!
  9. A júnus 2-án, szombaton rendezendő egész napos buszos egyházközségi kirándulásra várjuk a jelentkezéseket a részvételi díj befizetésével! Kérlek titeket, ne várakozzatok a válasszal, mivel a buszt csak a létszám ismeretében tudjuk időben lefoglalni!