1. Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  2. Pénteken délután ½ 6-tól a bérmálkozásra készülő fiatalokat várom a plébánián.
  3. Szombaton délelőtt 10-11-ig az animátorok játékos foglalkozást tartanak az általános iskolás korú ministránsoknak az alsó hittanteremben.
  4. Idei plébániai farsangi bálunkat február 3-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang délután 3-kor, az esti felnőtt bál este 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától. Jegyek még kaphatók a szentmisék után a jegyárusítóknál. A felnőtt farsangon alapvetően a 18 év felettiek vehetnek részt, de szolgálat vállalása ellenében a 14-18 év közöttiek is. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Idén vásárolható ún. támogatói jegy is. Ezt azok vásárolhatják meg, akik ugyan nem vesznek részt a bálon, de szeretnének hozzájárulni a költségekhez. Mind a felnőtt, mind a gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és üdítőt kérünk. A szolgálatokra (pl. büfé, kapuőrség, ruhatár, takarítás stb.) egy-egy órás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni. A tombolának szánt tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük (figyeljünk a minőségre!). Cégek felajánlásait is várjuk (kiváló reklámlehetőség)! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni.
  5. Előzetes tájékoztatásul közöljük, hogy a nyári családos tábor aug. 6-10. között Horányban a Regatta Szállóban lesz. Az általános iskolás korú gyerekek hittantáborát pedig júl.16. és 19. között tartjuk Verőce-Magyarkúton. Az időpontokat egy kis papírra felírtuk, melyet el lehet vinni a hátsó kis asztalról.