1. Ma az esti szentmisén a Gesualdo Kamarakórus ad zenei szolgálatot.
  2. Október a Szűzanya hónapja , ezért még ma és szerda este az esti szentmise előtt ½ órával együtt imádkozzuk a rózsafüzért.
  3. Hétfőn este 7-től felnőtt hittant tartunk a plébánián.
  4. Csütörtökön Mindenszentek napja van, ami parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért aznap reggel ½ 8-kor, és este 6-kor is lesznek szentmisék. A főünnepre való tekintettel előző napon, szerdán az esti 6-os szentmise már vigília, vagyis az ünnepről mondott szentmise. Ehhez az ünnephez kötődően egy héten át a tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhetünk, ha nov. 1-8-ig, csütörtöktől csütörtökig áhítatos lélekkel temetőt látogatunk, s legalább lélekben imádkozunk az elhunytakért. Ugyanúgy teljes búcsút ajánlhatunk fel elhunytjainkért, ha Halottak napján, pénteken egy templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogatunk,valamint egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozunk.
  5. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Ez a nap egyben Halottak napja, amikor elhunyt szeretteinkért imádkozunk. Ezen a napon reggel 7-kor és este 6-kor is lesznek szentmisék. Az esti szentmise után rövid fényliturgiát tartunk elhunyt szeretetteinkért imádkozva. Kérem, hogy a lucernáriumra hozzon mindenki gyertyát magával!
  6. Szombaton elsőszombat lesz, ezért reggel 7-kor is lesz szentmise. A esti szentmise előtt ½ 6-tól együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért. Az esti 6-os szentmisével kezdődően és azt követően este 8-ig a lelkiőröket hívjuk találkozóra a templomba.
  7. Aki jónak látja, hogy közösségünk számára Közösségi Ház épüljön, attól azt kérem, hogy november hónapban is imáival, áldozataival támogassa meg ezt az ügyet. A felajánlásokra, kérem, iratkozzanak fel az áldozatot vállalók a hátsó kisasztalon kitett papírokon!