1. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét az alsó hittanteremben.
  2. Kedden este ½ 8-tól apaklub lesz a plébánián.
  3. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  4. Pénteken este 8-tól a fiatalok tartanak dicsőítő szentségimádást a templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
  5. Szombaton délelőtt ½ 10-től délig az általános iskolás korú gyerekek játékos foglalkozása lesz az animátorok vezetésével a plébánián. Szombaton 10-től az általános iskolás korú gyerekek ministránsfoglalkozása lesz a templomban.
  6. A vasárnap esti 6-os szentmisén bemutatjuk a katekumeneket. Ezért az esti szentmise kb. ½ órával hosszabb lesz.
  7. Hálásan megköszönöm Vas Zoli bácsi és Lívia többéves hűséges szolgálatát, hogy a plébánia kertjét odaadóan gondozták. A feladatot leadták, ezért olyan személy jelentkezését várjuk, aki önkéntes szolgálatként a plébánia kertjét gondozná. Jelentkezni a sekrestyében lehet!
  8. Idei plébániai farsangi bálunkat február 3-án, szombaton tartjuk a Don Bosco Iskolában. A délutáni gyerekfarsang témája: „védőszentek”. Minden gyermek a saját védőszentjének öltözzön be! Ez kiváló alkalmat ad arra, hogy a szülők beszélgessenek gyermekeikkel, ki az ő védőszentjük, miért lett szent, hogyan élt stb. A felnőtt bál este ½ 8-kor kezdődik pezsgős köszöntővel és nyitótánccal. Érkezés 7 órától. Jegyárusítás jövő héttől a szombat esti és a vasárnapi szentmisék után. A felnőtt belépő ára személyenként 1000 Ft, a gyerekfarsangra családonként 500 Ft. Mind a felnőtt, mind a gyerekfarsangra családonként egy-egy tálca süteményt és üdítőt kérünk. A szolgálatokra (pl. büfé, kapuőrség, ruhatár, takarítás stb.) egy-egy órás időközökre jelentkezni a templomajtónál kihelyezett táblázaton lehet. A készülő szendvicsekhez felajánlásokat (zöldségek, krémek) is ott lehet jelezni. A tombolának szánt tárgyakat a sekrestyében gyűjtjük (figyeljünk a minőségre!). Cégek felajánlásait is várjuk (kiváló reklámlehetőség)! A nem tárgyi felajánlásokat leírva, borítékban elhelyezve, szintén a sekrestyében lehet leadni.
  9. Előzetes tájékoztatásul közöljük, hogy a nyári családos tábor aug. 6-10. között Horányban a Regatta Szállóban lesz. Az általános iskolás korú gyerekek hittantáborát pedig júl.16. és 19. között tartjuk Verőce-Magyarkúton.