1. Az AKTK Döngicsélő Nyugdíjas Klubja egy napos kirándulást szervez a Pákozd-Kápolnásnyék-Martonvásár útvonalra szept. 2-án, szombaton. Részvételi díj 4200 ft. Részletek a templomajtóra kifüggesztett plakáton.
  2. Örömmel hirdetjük, hogy idén is lesz Csillagtábor aug. 21-25-ig. A tavalyi évhez hasonlóan szükséges lesz a tábor előtti regisztráció. Regisztrálni aug. 11-ig lehet, illetve a 80 fős létszám betöltéséig. Ennek módja: papíralapon a plébánián és a sekrestyében, illetve az online jelentkezési felület elérhetőségét a levelezőlista tagjai számára e-mail formájában fogjuk elküldeni, de megtalálható lesz a plébánia honlapján is. A tábor díja 3500 Ft gyerekenként, melyet a tábor első napján lehet majd befizetni.
  3. Halálának 3. évfordulóján, júl. 29-én, szombaton az esti 6 órai szentmisét Hollai Antal atyáért ajánljuk fel. A szentmisét Pákozdi István atya főcelebrálja és Válóczy József atya mondja a homíliát. Utána az Antal atya elmélkedéseiből készült új könyv rövid bemutatója lesz a templomban, melyhez utána hozzájuthatunk a templomkertben. Plébániai közösségünk minden tagját hívjuk és várjuk 1 hét múlva, szombaton este, hogy idén is méltó módon emlékezhessünk Antal atyára, hálát adva köztünk megélt papi szolgálatáért!