- Jelentkezzetek lelki őrnek - Nyugdíjas Klub zarándok-kirándulást - Csillagtábor aug. 22-től 26-ig - Gyűjtést szerveznek a kerületben
  1. Továbbra is buzdítunk benneteket, hogy a minden pénteken tartandó templomi szentségimádásra jelentkezzetek lelki őrnek. Jelentkezni lehet Riszterer Zsuzsinál.
  2. A "Döngicsélő" Nyugdíjas Klub zarándok-kirándulást szervez szept. 3-án Jásd-Mór-Bodajk útvonalra. A részvételi díj 3500 Ft. Részletek a hirdetőtáblán megtalálhatók.
  3. Örömmel hirdetjük, hogy idén is lesz Csillagtábor aug. 22-től 26-ig. A tavalyi évhez hasonlóan a tábor előtt regisztrálni kell! Regisztrálni aug. 12-ig, illetve a 80 fős létszám betöltéséig lehet. Ennek módja papír alapon irodaidőben a plébánián, valamint a sekrestyében, illetve a levelezőlista tagjai számára e-mail formájában fogjuk elküldeni az online felület elérhetőségét. A tábor díja 3000 Ft gyerekenként, melyet a tábor első napján lehet majd befizetni.
  4. Néhány héttel ezelőtt ellopták egy Albertfalván élő mozgássérültnek, a sokak által csak Balázsként ismert fiatalembernek autóját, mellyel bonyolította közlekedését. Gyűjtést szerveznek a kerületben számára, hogy új autóhoz juthasson. Aki hozzá tud járulni akár csak egy kis összeggel a gyűjtéshez, a faliújságon tájékozódhat a bankszámlára való befizetés ügyében. (Raifeisen Bank, A jobb életért a jobb emberért alapítvány, 12012156-01015251-00100004, a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni: Balázs-autó)