Változik a Szentségimádás rendje! Nyáron ( Június 21 – Szeptember 3-ig ) kedden és csütörtökön 7:30 - 18:00 lesz Szentségimádás / Lelkiőrség. A többi napokon reggeltől 7:30-tól este 18:00-ig mindenki számára nyitva van a templom!

A nyár folyamán is szükségünk van beugró szolgálatra, hogy helyettesíteni tudjuk az éppen kieső lelkiőrt, ha szükséges. A beugró egy alkalmat vállal, amit előzetesen egyeztetünk. Kérlek benneteket, keressétek bátran a plakáton megadott telefonszámon, email címen vagy személyesen a részletekért Riszterer Zsuzsit.

A közösségi ház adománygyűjtésének aktuális állapota: a mobilfalak, a nagyterem déli árnyékolója, a szintfeltöltés és füvesítés, az alsó hittanterem előtti rész vízelvezetése, a hittantermi szekrény és a konyhabútorok után most már a konyhagépek anyagi fedezete is megvan. Minden adományt, akár egyösszegű, akár havi hozzájárulást a közösség nevében hálás szívvel köszönünk és nagyon bízunk benne, hogy a 2021. szeptember végére tervezett átadásra és szentelésre minél több tervünket sikerül megvalósítanunk. Az adományozás százalékos állásáról a honlapon is találtok hetente frissített információt. Továbbra is kérjük nagylelkű támogatásotokat!