1. Szent Család vasárnapja, egyben szilveszter napja is. Este 6 órakor tartjuk az évvégi hálaadást, mely már a holnapi kötelező ünnepről, az újévi Istenanyaságról mondott szentmise. A Karácsonyhoz hasonlóan jelzem, hogy akik erre a szentmisére szoktak járni vasárnaponként, azok ezen a vasárnapon kivételesen a szombat előesti vagy a vasárnap délelőtti szentmisék egyikén is vegyenek részt, hogy ne maradjon el a vasárnapi szentmiséjük. Holnap, újév első napján is ünnepi miserendet tartunk a kötelező ünnepre való tekintettel.
  2. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a plébánián.
  3. A héten elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! A szombati Vízkereszt ünnepére való tekintettel péntek este 6-kor is lesz kivételesen előesti szentmise.
  4. Szombat, jóllehet elsőszombat, de egyben Vízkereszt napja, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. A kötelező ünnepre való tekintettel vasárnapi miserendet tartunk, vagyis reggel ½ 8, 10 és este 6-kor lesznek a szentmisék. Mivel másnap vasárnap, ezért a szombat esti 6-os szentmisét már a vasárnapról mondjuk, ezért akik erre a szentmisére szoktak járni vasárnaponként, azok ezen a szombaton kivételesen két szentmisén vegyenek részt, hogy a Vizkereszt ünnepét is megtartsák.
  5. Szombaton 11-től az általános iskolás korú fiúk ministráns foglalkozása lesz a templomban. Ezen alkalommal tartjuk a ministráns verseny eredményhirdetését is.
  6. Elsőszombat révén este ½ 6-tól együtt mondjuk a rózsafüzért.
  7. Jövő vasárnap elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5-től tartjuk.
  8. Örömmel jelezzük, hogy a pénteki szentségimádási naphoz hasonlóan hétfőtől péntekig megoldottá vált az egész napos szentségimádás, mely holnaptól indul. Kérjük a már szolgálatra jelentkezett lelkiőröket, hogy ellenőrizzék le neveiket, hiszen holnap 11-től már elindul a szentségimádás. Nagy szükségünk lenne még ezen kívül olyan testvérek jelentkezésére is, akik az éppen beteg vagy más okból kiesett lelkiőrők segítségére tudnának sietni azzal, hogy "beugró szolgálatot" vállalnak. Jelentkezni Riszterer Zsuzsinál lehet telefonon (0630/235-7732).